Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie ze mam :naughty:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 21:52_________________________________________________ja tam na bank na noc zostaje :drunk:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tez byłbym za .... jechał bym z slough okolice londynu tylko dajcie znac co i jak z tym spotem dokladnie bo jestem nowy a tu jest 18 stron i troszke jest tu pomieszane wszytsko troszke

Opublikowano

KOPEREK86 - nie czytaj od poczatku, rzuc okiem na trzy ostatnie strony i wszystko bedzie jasne ... poza tym - jestes ze SLOUGH?? to walisz razem ze mna i SZKOPKIEM?? (pozwolisz ze lekko zmiekcze:) heh )

Ja tez oczywiście nocke zahacze- z Soboty na Niedziele- brzmi idealnie :) po drodze z Doncaster typa może jeszcze zabiore :)

Opublikowano

im nas wiecej tym lepiej mozemy sie umowic gdzies na M1 na zjezdzie i razem pociac......... :good:

Opublikowano

no to jestem chetny

Opublikowano

powiem wam koledzy ze jak pojedziecie to na pewno nie pozalujecie................

Opublikowano

ja jestem za opcja zostania na noc ile osob zostaje ?? i czytałem o hotelu i nie wiem czy rezerwowac czy co wolałbym wiedziec ile nas bedzie bo jak cos to sobie wroce

Opublikowano

lipa tylko bo KOPEREK86 ma najmocniejszą bryke, będzie nam uciekał ... :P nie no nie ma co szalec, wiecej jak 90 nie ma co leciec ...a wiec jak juz bedziemy na bank jechac to sie ustawimy i pocisniemy ... oczekuje juz wyjadu w takim ukladzie ... a Czy koleś Cytryną C5 może załapać sie na zlocik chłopaki?? najwyzej zaparkuje z boku :D :D ( o ile bedzie chcial jechac )

Ja Zostaje ...

Opublikowano

hehehe nie nooo cały szpan jechac konwojem jak najwiecej aut trzeba sie zabrac za polerke

Opublikowano
  • Autor

lipa tylko bo KOPEREK86 ma najmocniejszą bryke, będzie nam uciekał ... :P nie no nie ma co szalec, wiecej jak 90 nie ma co leciec ...a wiec jak juz bedziemy na bank jechac to sie ustawimy i pocisniemy ... oczekuje juz wyjadu w takim ukladzie ... a Czy koleś Cytryną C5 może załapać sie na zlocik chłopaki?? najwyzej zaparkuje z boku :D :D ( o ile bedzie chcial jechac )

Ja Zostaje ...

dawaj c5,chetnie zobacze c5 :naughty: :naughty: :naughty:

KOPEREK86 ma najmocniejszą bryke,

jak seria-to nie bedzie najmocniejsza :naughty: :naughty: :wink4:

ja jestem za opcja zostania na noc ile osob zostaje ?? i czytałem o hotelu i nie wiem czy rezerwowac czy co wolałbym wiedziec ile nas bedzie bo jak cos to sobie wroce

szkopek na pewno zostanie :wink4:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 22:27_________________________________________________

tez byłbym za .... jechał bym z slough okolice londynu tylko dajcie znac co i jak z tym spotem dokladnie bo jestem nowy a tu jest 18 stron i troszke jest tu pomieszane wszytsko troszke

kontroluj ostatnie strony,bo pierwsze sa jeszcze z pierwszego spota,pierwszy watek jest informacyjny i zawsze przed spotem bedzie zmieniona jego tresc,przewaznie jest generalne info-gdzie ,kiedy i o ktorej godzinie :wink4:
Opublikowano
a Czy koleś Cytryną C5 może załapać sie na zlocik chłopaki??

ja ostatnio na spota mercedesem pocisnelem........ :decayed:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 22:44_________________________________________________ja na nocke na bank zostaje :drinks:

Opublikowano

w sumie niewielka "różnica" audi A6 C5, czy Citroen C5 (to nie jest nowe C5 :( ).... hehehe ... szkoda że "niewielka" taka duza w tym wypadku ... :) zapytam typa i jak cos będzie kolejny na zlota :0 więcej-weselej :)

DOMJENICK - mialem na myśli że wśród nas jadących od początku M1

- JA TEŻ NA NOC -

Opublikowano
hehehe nie nooo cały szpan jechac konwojem jak najwiecej aut trzeba sie zabrac za polerke

jeszcze jakbysmy CB-radia mieli ...:kox:

Opublikowano

nie mam i nie planuje ... nigdy nie mialem i nie rajcuje mnie niestety ... damy rade :)

Opublikowano
  • Autor

jeszcze jakbysmy CB-radia mieli ...:kox:

co Ty szkopek-telefony mamy... :tongue4::polew:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 22:56_________________________________________________ale powiem,ze myslalem nad CB :mysli: zaraz zobacze na ebaya[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 22:57_________________________________________________http://motors.shop.ebay.co.uk/items/Cars-Motorcycles-Vehicles__cb-radio_W0QQQ5ftrkparmsZ65Q253A12Q257C66Q253A2Q257C39Q253A1Q257C72Q253A1683QQ_sacatZ9800QQ_sopZ2QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14
Opublikowano

tu moze nie ale w Polandi CB sie przydaje..........

Opublikowano

hehe no było by fajnoo ....[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 23:48_________________________________________________hehehe własnie sprawdzałem do punktu docelowego mam 345 km hehehe troszke jest tak , że dajcie znac ile osob bedzie jechało z okolic londynu zebysmy jechali razem i ile osob zostaje na noc prosił bym o jakas liste jezeli to nie problem [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 11:37_________________________________________________a mam jeszcze głupie pytanie czy Polski Ośrodek Katolicki jest dorym miesjce na spocik ??

Opublikowano

im nas wiecej tym lepiej mozemy sie umowic gdzies na M1 na zjezdzie i razem pociac......... :good:

ja moglbym sie podlaczyc ale dopiero gdzies w okolicach nottingham, bo tam dojade do M1 z A42 :)

Opublikowano

Na mnie tez mozecie liczyc. Zostaje na noc w tym lub innym hotelu, zabieram kobiete i chetnie dolacze sie do "konwoju". A koper ze swoim najmocniejszym wozem bedzie wachal zapach diesla :) hehe

Prawdopodobnie tez zabiore jakas fajna profesjonalna kamerke z pracy a po wszystkim zmontuje jakis fajny film/trailerek na pamiatke i na przyszlosc :)

Jeszcze maly EDIT:

Moze ktos zapoda zdjecia miejsca spotkania, opowie co tam sie dzieje, jak to wyglada, co mozna zjesc, jakies dodatkowe rozrywki itd...no i moze nalezaloby zaczac tworzyc jakas liste typu...

Lista Chetnych na Zlot:

1. Heniek z zona Maria

2. Marian z rodzina z Taddzykistanu

3. Wlodek z chlopakiem ...

....itd?

Pozdro

Opublikowano

hehehe zobaczymy .... a tak na powaznie ciesze sie ze sa chetni na ktorzy zostaja na noc trzeba ustalic gdzie sie spotykamy [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 13:14_________________________________________________aha i tez zabieram kobiete