Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uuu z tym absem to lipa:/ chcialem zarezerwowac hotel i wywalilo error...sproboje jutro

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

spoko Domjenick wierze...ale masz jeszcze troche czasu zeby to nadrobic,a jak nie to dam Ci sie karnac swoim-to powinno cie zmotywowac.Moze uda mi sie do tego czasu zalozyc DV forge Splitter i nowy N75 bo troche boostu mi brakuje :disgust:

Oooo nastepny chetny (koperek86) :good:

a na ile wykreciles silniczek u mnie bez chipa sam podrasowalem na 265 niuta,ale jak temperaturka podskoczyla,to ostatnio bylo 262 max

dlubniete cos tam jest,ale bez chipa,ale powiem Ci ,ze k**wa mysle o tym,zeby cos z tym zrobic,bo wyprzedzac to ja ,a nie mnie... :naughty: :naughty:

Opublikowano

Chłopaki planij się polepsza, przykro mi ja nie będę sie ciskal z wami. Swoimi kuchkami nie dam rady raczej. Ale z chęcią pokaże. Jeśli chodzi o przyjazd to ze mną będzie conajmniej dwóch typów i niewiem jak ten hotel teraz rozkminic.

Opublikowano
  • Autor

no jak rozkminic-pojsc spac i rano wstac... :wink4:

Opublikowano

Mozna prosic o przedstawienie jakiegos planu spotkania z uwzglednieniem godzin?

Opublikowano
  • Autor

Mozna prosic o przedstawienie jakiegos planu spotkania z uwzglednieniem godzin?

spotkanie na miejscu o 16,potem prezentacja aut,reporterzy,telewizja etc,potem Ci ,co spia w hotelu ,jada tam zostawic rzeczy i powrot na grilla-reszta to sie zobaczy... :wink4:
Opublikowano

Chłopaki - a jak się prezentuje odległość hotelu od miejsca grillowania ??

Opublikowano
a na ile wykreciles silniczek u mnie bez chipa sam podrasowalem na 265 niuta,ale jak temperaturka podskoczyla,to ostatnio bylo 262 max

dlubniete cos tam jest,ale bez chipa,ale powiem Ci ,ze kurfa mysle o tym,zeby cos z tym zrobic,bo wyprzedzac to ja ,a nie mnie... naughty naughty

Domjenick ja mam remap APR,powinno byc tyle co mam w podpisie,ale na Dyno niebylem :wallbash: Szczerze to niewydaje mi sie zeby tyle bylo dlatego szponce dalej :>

Tutaj masz linka: http://www.awesome-gti.co.uk gdzie robilem ten remap,ogolnie maja troche gratow do audi.Firma jest z Manchesteru.

Opublikowano
  • Autor

ile dales za remapa?i czy jakies graty wymieniales...?

Opublikowano

400£ z groszami i zadnych gratow niewymienialem i o dziwo DV jeszcze zyje choc niedomaga a minal juz prawie rok.Cale info masz w linku ktory podalem,mam nadzieje ze przyda sie nietylko Tobie :wink4:

Wysłany przez: CWK_S_L_A_Y

Chłopaki - a jak się prezentuje odległość hotelu od miejsca grillowania ??

He,he dobrze kombinuje :polew:

Opublikowano

odleglos od hotelu do miejsca grillowania piechotka jakies 15-20 min ale zawsze mozna po kogos podjechac pod chotel i zabrac tu niema problemu

Opublikowano
  • Autor

400£ z groszami :

troche duzo...ale osiagi duze ,a skad wiesz,ze takie osiagi sa?
Opublikowano

no wlasnie niewiem,powinny takie byc wg ich strony i wykresu ktory gdzies tam znalazlem.bardziej mnie zastanawia ten stage1+ecu upgrade co wdl nich da

235 hp i 375Nm !!po wymianie wtryskow i wymianie wydechu.Wydmucha tyle k03??

PS:sorry za offtop

Opublikowano
  • Autor

samym pogramem mozna zrobic lekko ponad 200 koni na seryjnych gratach,ale 375 niuta,na k03-niemozlwe...niestety,maksymalnie na k03 to 260/270 niuta choc slyszalem o 300...ale w Angli jest taki standard,jak napisalem wczesniej

moznaby i ponad dwiescie koni,ale to musi dmuchnac i jeszcze utrzymac,a k03 dmuchnie max w peaku 1,4 i bedzie spadac do 1,2 -jak jest zdrowy silnik,standardowo programem robi sie od 1 bara do 1,2

wiecej koni, to juz trzeba intercooler wiekszy,dolot,filter,kolektor wydechowy

jak chcesz to sprawdzic,to VAG-bloki pomiarowe,kanal 115 mierzy cisnienie doladowania i kanal 120 mierzy niutonometry-w przyblizeniu bedziesz wiedzial co i jak :wink4:

a'propos-jaki OT-tutaj gadamy o wszystkim :wink4:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 18:58_________________________________________________t masz linka porownania osiagow na roznych turbinach http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=179590

Opublikowano

Hi koledzy :)

Na tą chwilę z AKP lecą 3 A6-ki. Na razie ludziska myślą, może się namyślą i dołączą.

Co do przymiarek na kresce to z ciekawości można przymierzyć się i porównać namacalnie różnice pomiędzy różnymi modelami, np. 2,5 TDI standard vs. 1,9 TDI zRogalowany :wink4: itp.

Przy okazji będę prosił VAG-owców o małą pomoc (potrzebuję tylko sprawdzić skrzynkę w grupach 10, 11 czy trzyma adaptację, sprawdzić, czy dalej V42 wrzeszczy (czujnik temp. wnętrza), uruchomić kilka malutkich ogólnie dostępnych tricków :wink4: itp. A jak by można było zalogować 004, 008 oraz 011 dynamicznie, by zobaczyć ile koksu dołożono to by było super. Auto jest serwisowane w Sserwis w PL i ostatnio dostałem grubą madyfikację skrzyni i softu silnika - chcę sprawdzić na czym polegają mody i czy faktycznie Stefan (Batory) został zakoksowany :wink4:

Co do spotu to planuję nockę w hotelu i nie wiem ile ludzisk myśli podobnie :)

pozdr.

ps. Jak by coś to mam interfejs USB OBD II wraz z VAG 409.1 na płytce. Kupiłem nówkę i dałem ciała bo laptop przecież Vistą gryzie i kabelek (tylko do Win. XP i VAG 311.2 lub 409.1)do odsprzedania (14 f) lub w zamian za browarków parę lub po paru głębszych w prezencie :afro: . Mogę dołożyć naklejkę klubową AKP z gekonem :tongue4:

Opublikowano

400£ z groszami i zadnych gratow niewymienialem i o dziwo DV jeszcze zyje choc niedomaga a minal juz prawie rok.Cale info masz w linku ktory podalem,mam nadzieje ze przyda sie nietylko Tobie :wink4:

fajnie, ze masz remap, ale za 400f mozna zrobic remap z testem na hamowni. nie bylo takiej firmy kolo Ciebie? pod Londkiem robia za 400f + test przed i po, wiec sa wykresy na porownanie (i dla potomnych) :wink4:

ja tez z checia zrobilbym remap (co prawda to tylko AVF) ale mam multitronic i boje sie troche o skrzynie :confused4:

Opublikowano

fajnie, ze masz remap, ale za 400f mozna zrobic remap z testem na hamowni. nie bylo takiej firmy kolo Ciebie? pod Londkiem robia za 400f + test przed i po, wiec sa wykresy na porownanie (i dla potomnych) :wink4:

ja tez z checia zrobilbym remap (co prawda to tylko AVF) ale mam multitronic i boje sie troche o skrzynie :confused4:

Jak sie spotkamy to aż do znudzenia mogę rzeźbiźć tutoriały o multitroniku - jedyne co można zrobić to - zakładając doskonały stan twojej skrzyni - to poprawić charakterystykę momentu obrotowego i podnieść moc - masz AVF a więc ryzyko padaczki twojej skrzyni jest dużo mniejsze niż w V6 TDI, ale i tak lepiej nic nie robić - i tak prędzej czy później zaliczy pada, czego nikomu nie życzę. JA u siebie mam dokonane zmiany o których wspomniałem, ale robił to Sopa w Sserwisie po wcześniejszych zmianach w skrzyni, upewnieniu się co do jej stanu i możliwości a także silnika i całego układu przeniesienia napędu. Zresztą pokaże co i jak w Bradford.

pozdr.

Opublikowano
  • Autor

Pawel,jak masz kabel od 409-dam Ci instalki 303,lub 312 z generatorem kodow-dla diagnozy wystarczy :wink4: tez mam do 409,1 i na viscie hula,az milo... :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 23:41_________________________________________________

Na tą chwilę z AKP lecą 3 A6-ki. Na razie ludziska myślą, może się namyślą i dołączą.

...no to jeszcze troche czasu jest do namyslu-kto zechce-wiadomo,ze mile widziany... :wink4:
Opublikowano

Czesc, tak sie napalilem, przeczytalem caly watek i jest maly problem... mosialbym zabrac moich synkow ,a nie widze zeby sie ktos z dziecmi wybieral :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Czesc, tak sie napalilem, przeczytalem caly watek i jest maly problem... mosialbym zabrac moich synkow ,a nie widze zeby sie ktos z dziecmi wybieral :confused4:

no jak to nie-przecierz ja biore mojego 4-letniego syna :wink4:

dzieci-to nie problem-moj ze mna jezdzi caly czas... :cool1:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 08:13_________________________________________________jak cos,to dopisze Was do listy :wink4: