Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie głupie ..... bardzo dobre miejsce

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe ... pomysłów ogrom, a wszystko powoli schodzi spowrotem do pierwowzoru :) Nie głupi pomysł to jest, ale musielibysmy wg mnie zmienic jedno - wczesniej sie zjechac ... i może pomyśleć nad tym odcinkiem 1/4mili skoro tylu hcetnych piewotnie bylo ... Nie mam nic przeciwko powtorzenia tej zaj***stej impreSSki, ale cos dodac zawsze mozna, czyz nie?? no i wiecej "daszków" by sie przydalo - to napewno :)

A co Pan ALBINEK myśli o tym pomyśle??

Opublikowano

hehehehe widze, ze bedzie back to the source :D ja moglbym wrocic do Bradford, dobra miejscowka i wspaniala obsluga przy grillu :)

Opublikowano

hehe było by fajnie

Opublikowano
  • Autor

cos mi podpowiada,ze ponowienie imprezy byloby na plus,tylko teraz od Albinka zalezaloby ,czy sie zgodzi,czy impreza zostalaby przeniesiona w inne miejsce... :wink4:

Opublikowano

ja jestem za kartami gdziekolwiek :)

I ja też,ten pomysł z karawanem jest ok. :oklaski: koniec sierpnia początek września to jest to ,oczywiście ze względu na pogodę.Co do miejscówki u mnie myśle że sąsiedzi przeżyją to raz jeszcze.Wielu z nich było teraz na urlopie i nie miało okazji zobaczyć nas w akcji.Pewnie przyszli by bawić się razem z nami :drunk:
Opublikowano

Początek września brzmi wyśmienicie :) niewiem jak większość, ja jestem w pełni dostepny dopiero od 1 wrzesnia niestety a wiec jeśli wczsniejto beze mnie :( ;( nie róbcie mi tego ...

Opublikowano

Mi generalnie opcja wyscigi nie bardzo pasuje... Powtorka, lub cos w podobnym stylu jak najbardziej:) Pisze sie na poczatek Wrzesnia

Opublikowano

A ja jeszcze chlopaki nie powiem dokldnie daty. Zonka mi do Polandi teraz pojechala na operacje i sam z dzieciakami siedze. A konkretnej daty powrotu jej nie znak. A i tak juz zaj... dostaje. :evil:

Pozdro

Opublikowano
  • Autor

nie widze potrzeby na to,by byla presja na jakas konkretna date juz teraz-panowie,spokojnie,mamy sezon urlopow i kazdy gdzies jedzie,albo bedzie jechal- we wrzesniu ,jak zaczniemy myslec np nad zimowym Zlotem-tez by bylo fajnie...

Opublikowano
  • Autor

Jezeli mozna cos wtracic to jest moja propozycja i chlopakow ze Swindon na kolejnego spota.pozdrawiam.http://www.castlecombecircuit.co.uk/events/display_event.asp?EventID=211

...na tej imprezie tez mozna wystapic ,jako Klub... :wink4:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 23:39_________________________________________________pojade,jak Etronic obieca,ze mi auto schipuje... :naughty::wink4::polew:
Opublikowano

Jezeli mozna cos wtracic to jest moja propozycja i chlopakow ze Swindon na kolejnego spota.pozdrawiam.http://www.castlecombecircuit.co.uk/events/display_event.asp?EventID=211

...na tej imprezie tez mozna wystapic ,jako Klub... :wink4:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 23:39_________________________________________________pojade,jak Etronic obieca,ze mi auto schipuje... :naughty::wink4::polew:

A jak klub bedzie sie nazywal ? :P

Opublikowano
  • Autor

no jak? ja reprezentuje A4-klub.pl Ty AKP i wygramy wszystkie nagrody... :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Jak najbardziej bym chcial przyjechac i jesli nic mi nie wypadnie tak jak ostatnio, to na pewno sie pisze. Juz nie moge sie doczekac nastepnego spotu... :>

Nie ma to ja stado 'ogierow' pod maska Audi.

SRy jeszcze raz ale kogo jest te cudowne R8 bo nie zczailem za bardzo.

Opublikowano

R8 była szefa jednego z uczestników,jak usłyszał że jest zlot Audi to bardzo chciał w nim uczestniczyć.

Opublikowano
  • Autor

...no i mu sie spodobalo...moze znow przyjedzie... :gwizdanie:

Opublikowano

...no i mu sie spodobalo...moze znow przyjedzie... :gwizdanie:

tylko niech sprzeglo najpierw zmieni :polew:

Opublikowano

jak bedzie to - s8 albo r810v :)