Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

domjenick fajny trailer :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

domjenick fajny trailer :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

to nie moja zasługa,tylko Huana- :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

Aż trochę się go bałem oglądać.. :dziura:

Opublikowano

No filmik klasa - Szacuneczek :hi::good::notworthy:

Opublikowano

Udalo sie oszukac youtube...

Opublikowano

HUANik, a co niema nawet namiastki zawodów i grilla?? Ale wiesz- wybaczAm bo moja niuna często się pojawiła:) pzdr Kozak jesteś!!!!! I napewno bez swojej kamerzystki byś tegonie dokonał-gratki dla Pani rOOwniez!!!!!

Opublikowano

Troche jakoscia sie roznily...i braklo mi czasu...jak wroce z PL to zmontuje jeszcze BBQ + Karting :)

Opublikowano

mnie nie ma ... :beksa: FILM ROX

Opublikowano

JAkością napewno, ale czy ty nic nie kreciles?? Odnotowalem tez jakieś HD kamerki... Ale fakt - na krótka zajawke może i by sie nie zdalo ... Podkladzik dobry dobry , chociaż mi podchadza bardziej kozackie instrumentale pod takie rzeczy-musielibysmy tylko jakiegos kompozo-tworzyciela zrekrutowac do klubu:) hehe

jest KOX I to sie liczy ;) !!!!

Opublikowano

mnie nie ma ... :beksa: FILM ROX

Jak darlem morde zeby ustawiac fury do pozowania to kazdy mial mnie w pupie...na szczescie ze 2 osoby otworzyly maske i jedna spalila kapcia...tak to bylyby rzygi z moczem zamiast filmu :) Tak jak juz mowilem...nie bylo za duzo zdjec...bo od czasu kiedy wjechalem na parking do odjazdu wszystkich aut mialem jakies 20 minut...w tyle to nawet prometeusz ognia nie naruchal :) HD kamerka byla na kartingu...z tych zdjec i reszty ukleje filmik oddzielny jak wroce z PL....

Na nastepnym zlocie przygotujcie sie na pokazywanie fur do kamery ... :)

Opublikowano

Huan, świetna robota :kox::good:

Opublikowano

DOMJENICK - a od kiedy to zmienilismy miejsce odbytego spotu??!! hehehe ... DARTFORD-1sze słyszę...

PZDR

Opublikowano
  • Autor

nie ja za tym stoje-pewnie Huanowi sie cos pomylilo,jak tytulowal film... :wink4:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 23:46_________________________________________________no co tam panowie? cos tu smutno :gwizdanie:

Opublikowano
no co tam panowie? cos tu smutno :gwizdanie:

:confused4: NO WLASNIE Dominik dawaj ta ankiete :kox:

najpierw termin,potem miejsce-no chyba ze chcesz na odwrot :tongue4:

Pozatym...czy ktos sie wybiera na DYNODAY 23go sierpnia tj niedziela :good:http://www.awesome-gti.co.uk/page.php?xPage=anniversary.html

Chlopaki Nies,Rower,Dominik,Grzegorz,Dimo,wszyscy z okolic Manchester i Liverpool dajcie cynk!Mozna rowniez wpasc jako klub.Ja robilem u nich remap i jeszcze przed ta imprezka jestem umowiony u nich na mody :naughty:

Opublikowano
  • Autor

do ankiety trzeba przynajmniej dwoch pozycji-jedna juz jest :good: nie ma problemu-mozna zrobic ankiete-tylko podajcie jeszcze jakies miejsce/miejsca i robie :wink4:

ja wypadam ze spotkan,bo za tydzien lece autkiem do Pl-wiec przekonam sie ,ile spali :evil:

Opublikowano

No to moja propozycja miejsca! Derby - polski klub, wczesniej o nim pisalem... No i ALTON TOWERS!