Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

...no to chyba trzebaby zagadac z Andrzejem i Krystianem,zeby -jak znajda chwile-podeszli,lub zadzwonili i wypytali sie o karty,czy oni to maja caly rok? wie ktos?

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mario ile za te 1be?? wszystko zalezy od ceny:) Mi termin zlotu pasuje. Beda min. 2 osoby a moze jeszcze kogos nakrece. Pozdrawiam

Opublikowano

Podjade i zapytam do kiedy mają czynne kartingi.Oby pogoda dopisała.Racing musi się odbyć.Jak będę z nim rozmawiał o rezerwacji dobrze byłoby znać ilość chętnych do tego nie ziemskiego wyścigu.

Opublikowano

Mateusz 30£.Mam nadzieje ze zdaze je wymienic do tego czasu bo jak narazie przesylka jeszcze nieprzyszla a czekam juz 2msc,niby w tym tygodniu maja byc bo ida z niemcowni prosto z Koni.Cierpliwosc jest cnota...ale nie moja :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Podjade i zapytam do kiedy mają czynne kartingi.Oby pogoda dopisała.Racing musi się odbyć.Jak będę z nim rozmawiał o rezerwacji dobrze byłoby znać ilość chętnych do tego nie ziemskiego wyścigu.

wiec moze od poniedzialku zrobie liste chetnych na spotkanie i na karty,a my do poniedzialku wypytamy sie wszystkich-co mysla na temat kolejnego spotkania... :wink4:
Opublikowano

Ja jak juz napisalem bede na 100% i na karty tez na liste prosze wpisac.

Pozdro

na razie wszystko mam zapisane -prosze o PW z info od chętnych - domjenick

Opublikowano

Nie mam planow na ten termin to wpadne,

nigdy jeszcze nie bylem na takim zlociku ani na kartingach dlatego pisze sie na to i na to

czy ten wyjazd jest juz pewny na 100%? nie wiem czy moge zabookowac sobie juz hotel

Opublikowano
  • Autor

wszystko bedzie wiadomo w poniedzialek :wink4: cierpliwosci Panowie i Panie...

Opublikowano

Dominik dales znac chlopakom z A6 Klub? Masz moze te nr telefonow ze starej listy?Mozna by je wykorzystac chocby na info smsa :naughty:

Opublikowano
  • Autor

rozmawialem z Przemkiem -"roverem"-nie obiecuje,ze bedzie-ma problemy z czasem...bywa i tak,a reszta chlopakow jest zarejestrowana tutaj,wiec wchodzac na forum-widza owe wiadomosci...numery sa gdzies wczesniej :wink4: zaraz wysle Pw do wszystkich,co pojawiali sie na forum :decayed::wink4:

Opublikowano

No to teraz juz niebedzie wymowek ze ktos niewiedzial :wink4: Zyjmy nadzieja :)

Opublikowano

Witm, Witam

DOMJENICK - zaporzyczyłem temat-a i zamontowałem na forum AudiClubIslands.org , mam nadzieje ze się nie obrazisz ;)... może i tam ktoś jest kto byłby zainteresowany ...

Jeśli wycierczki mi nie "zdechną" to i ja sie postaram, teraz już bez nich bym nie ryzykował :( hehe...

Opublikowano
  • Autor

DOMJENICK - zaporzyczyłem temat-a i zamontowałem na forum AudiClubIslands.org , mam nadzieje ze się nie obrazisz ;)... może i tam ktoś jest kto byłby zainteresowany ...

no co Ty Kamil... :wink4:
Opublikowano

" AUDI MANIACS" ... Dobry temat, któż to wymyślił, ... świetna nazwa na zjazdy, wizytówki i do filmów :)

Opublikowano
  • Autor

" AUDI MANIACS" ... Dobry temat, któż to wymyślił,

...chyba Huan,o ile pamietam...[br]Dopisany: 03 Październik 2009, 10:06_________________________________________________właśnie dzwoniłem do tego Hotelu i bardzo miła pani ,mówiąca po polsku-poinformowała mnie,iż pamieta bardzo kulturalną grupe miłośników AUDI,nie widzac przeszkód do zorganizowania ponownego spotkania w tymże Hotelu-bufet jest na miejscu.

Rezerwacje mozna robic w kazdym momencie,ale w przypadku chętnych z małymi dziećmi powyzej 6 roku życia-zadzwonic i wypytac sie o szczegóły-jak najszybciej,gdyz może być kłopot z umiejscowieniem 4 osób w 3-osobowym pokoju- z przyczyn przeciw-pozarowych przepisów :wink4:[br]Dopisany: 03 Październik 2009, 12:29_________________________________________________dzwonilem tez w sprawie kartow-musimy wiedziec konkretna ilosc osob-zeby to zabookowac-karty sa,normalnie 6 kartow w grupie,ale jesli zabookujemy szybciej-mozliwa jest ich wieksza ilosc...

tu jest link http://www.bradfordgokarting.co.uk/page/price_list

rozmawialem z nimi,zeby podac haslo,np "audi maniacs" i bookowac indywidualnie-niestety nie ma takiej opcji,trzeba sie zabrac i bookowac cala grupe... :wink4:[br]Dopisany: 03 Październik 2009, 13:44_________________________________________________...moze zostane na noc... :naughty::wink4:

Opublikowano
...moze zostane na noc...

noooo tak trzymac :wink4: ale i tak niepije bo zaczolem znowu cwiczyc :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ale i tak niepije bo zaczolem znowu cwiczyc

ja nie pije ,bo wszywka nie pozwala... ;(
Opublikowano

Wszywka powiadasz ... to nie Fajnie ;( ale nie picie też ma swoje plusy , naprzykład co uważam za największy - brak kaca dnia następnego :)

niestety nie wiem czy mi sie uda, napewno bede leciał do Doncaster nie opodal , ale to dopiero wieczorkiem w sobote wiec gdyby jakims cudem udalo mi sie to będe obecny dopiero na wieczorej "impreSSce" hotelowej ... zobacyzmy jak sie to potoczy, a moze i na karty sie zapisze :)

do kiedy termin zgłoszeń na kartingi wogule??

Opublikowano

ja tez bede z moja pania, Euroczip tez bedzie z zona i mala coreczka........ :naughty:

Opublikowano

hahha :polew: abstynencki temat zaczalem,wiec zrobmy abstynecki spot :polew:

zarty,zartami ale moze sie skusze na te karty tylko do kiedy jest last minut na zapisy?tydzien przed?

aha weznie ktos vaga bo musze skasowac serwis,please :notworthy: