CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 My Też "Seriami" Jezdzimy Przecież Przy tym co tam sie pokazuje to musimy włożyc wiele pracy/dukatów aby zaimponowac towarzystwu ... Nie stresuj sie, jedziemy pogadać i pojesc Frytki a nie obgadywać kto to ma ch***we fele czy zardzewiały wydech ... Nie w naszym jest to stylu ... do Zobaczyska Zamulone autko jest powiadasz- a Robliscie tez logi w PL?? Z nich wszystko powinnobyc widać ... Zapytaj fachowców o poradę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wiem wiem ja nie swiezak bez obaw robilem logi z adadurem w 2.5tdi starszego a w tym czasu nie mialem bo kupilem i wyjezdzalem w sumie od razu do londynu Wiesz wstyd bo 2.5tdi fajnie zrobilem a ten jak padlo wyglada [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 16:14_________________________________________________Ten sedanik http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=9de2219021f94231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ale kółka fajne więc jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosse88 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 no buszek jak nie wiesz czy Twoje auto jest zamulone czy nie to dawaj pod staples corner, jak mnie objedziesz to znaczy ze wszystko ok, jak dostaniesz to mozesz sie dopiero martwic bo mi tam sie wydaje ze Twoje jedzie jak trzeba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 aaaa tam cicho byc jest zamul i tyle musze jakos adze wkrecic ze to nie jedzie by program zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek554 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a ja za pare dni wracamna wyspe , koniec laby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No niestety wszystko co dobre szybko się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ...tak,tak-zbierajcie pieniądze,żeby domnie przyjechać... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 aaaa tam cicho byc jest zamul i tyle musze jakos adze wkrecic ze to nie jedzie by program zrobic Trzeba było tak od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ...tak,tak-zbierajcie pieniądze,żeby domnie przyjechać... :gwizdanie: Na to grosz zawsze się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ...tak,tak-zbierajcie pieniądze,żeby domnie przyjechać... :gwizdanie: A na kiedy to spotkanko jest mniej więcej ustalone?? Z tego co kojarze Artur i Dawid mają w planach podróz na północ a więc może stworzymy jakiś mały konwój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekking Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 z chęcią sie przyłącze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Chyba jeszcze musimy trochę poczekać żeby wszyscy wrócili ale nad datą możemy już podyskutować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EUROCHIP Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Poczekajcie na mnie bo przez moj wypadek urlop mi sie opoznil niestety. No i jak narazie znowu musialem przesiasc sie na VW do czasu zakonczenia spraw z ubezpieczalnia ale oczywiscie na polnoc jade !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 myślę,że koniec września -pazdziernik-ceny są wtedy umiarkowane-po sezonie,mniej turystów,to i fajną knajpkę można wynająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EUROCHIP Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekking Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 i tylko tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi