EUROCHIP Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Kupie pilnie Turbine do AWX !!!
szkopek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Kupie pilnie Turbine do AWX !!! trzeba bylo wiecej dmuchnac...........
domjenick Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 ja mam od AVJ-do regeneracji,ale chyba by podeszła-jak flanszę się przespawa...
EUROCHIP Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Nie smiac sie prosze Turbo niestety mialo sporo przelatane i nie wytrzymalo tempa rozwoju tak wiec czas na nowe ... wydatki :gwizdanie:
ALBINEK Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Eurochip padł na Turbine , to ja nie mam powodów do narzekania. W niedzielę pojechałem na wymianę opon i ciapak używał Air Gun do odkręcenia śrub ,również do tej specjalnej. Obrobił ją i powiedział : Brother do you have big problem I cant open lock wheel nut!!!. Niech go szlag trafi.Jestem w gorącej wodzie kąpany i chciałem od razu ją odkręcić zamiast poczekać do poniedziałku i zamówić nowy klucz . Tłukłem młotkiem i przecinakami kilka godzin aż po poharataniu felgi ją zdjąłem.Opony wymieniłem . Wczoraj pojechałem do serwisu i mieli od razu ten klucz do mojej śruby. Moja wściekłość nie miała granic.[br]Dopisany: 13 Październik 2010, 00:14_________________________________________________ Nie smiac sie prosze Turbo niestety mialo sporo przelatane i nie wytrzymalo tempa rozwoju tak wiec czas na nowe ... wydatki :gwizdanie: Nowe kupowałem za 420 fuli.Mam namiary na tą firmę . Jest ona obok Leeds.
domjenick Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 Panowie zerknie ktoś? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163775.msg1887566#msg1887566
ALBINEK Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale nakrętka kręci się razem z trzpieniem amortyzatora tak ?.Ok. odpowiedziałem w tamtym wątku.
domjenick Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale nakrętka kręci się razem z trzpieniem amortyzatora tak ?.Ok oi w tamtym wątku. tak
EUROCHIP Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 No dobra turbina zamntowana wszystko gra i buczy ale...... ma ktos pomysl jak szybko pozbyc sie oleju ktory zalega mi w wydechu??? Zrobilem male dziurki w tlumikach i cieknie tam ciurkiem a auto dalej jak parowoz chociaz juz troche lepiej jest.
ALBINEK Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Robiłem kiedyś autko w którym padło turbo i po wymianie na nowe kopcił jak komin fabryczny ale po jakimś czasie mu przeszło.
domjenick Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 Panowie-co do spotkania-na 100% ceny nie spadna do konca pazdziernika...
EUROCHIP Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Ja tam sie pisze na wyjazd obojetnie na ceny poprostu musze sie odchamic i tyle
domjenick Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 no to teraz trzeba ustalić,czy być w hotelu,czy w B&b-jeśli hotel-to i restauracja w jednym miejscu-jeśli B&b dochodzi element "rozproszenia" po mieście z drugiej strony-mamy się spotkać i pogadać,a nie najebać-to drugie to tylko dodatek [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 23:26_________________________________________________jaka cisza...
ALBINEK Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Czekamy na jesienną obniżkę .
EUROCHIP Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Tylko czy sie doczekamy??
domjenick Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 po tym weekendzie-kończy się sezon,co oznacza,że ceny spadną--obadamy sytuację
szkopek Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 ja narazie odpadam panowie problemy z kasa,jak nie urok to sraczka i zawsze cos mi wypadnie a teraz jeszcze na dodatek auto przestalo mi jezdzic.........
domjenick Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 ja narazie odpadam panowie problemy z kasa,jak nie urok to sraczka i zawsze cos mi wypadnie a teraz jeszcze na dodatek auto przestalo mi jezdzic......... nie ma problemu-obawiam się,że wielu z nas oszczędności dopadną,bo idą święta i każdy,albo zostaje tu,albo jedzie do polski-ja na przykład jadę, tak,czy inaczej-pieniądze z nieba nikomu nie spadają...
EUROCHIP Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 pieniądze z nieba nikomu nie spadają... No i wszystko poszlo w piz*u a ja caly czas myslalem ze sie doczekam tej kasy lecacej z nieba w UK
domjenick Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 pieniądze z nieba nikomu nie spadają... No i wszystko poszlo w piz*u a ja caly czas myslalem ze sie doczekam tej kasy lecacej z nieba w UK
Rekomendowane odpowiedzi