domjenick Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 to ja nawet nie będę pisał, ile ja płacę, żeby Was nie dołować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja swego czasu za 2.5 V6 Galanta płaciłem 400 funtów, to już się cieszyłem że mało. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Witam dopiero odkryłem ten wątek, super! też mieszkałem i żyłem w Londynie przez 13 lat ale zachciało się odpoczynku w Polsce Pozdrowionka z Pienin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Witaj ! i jak żyje się w kraju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 bardzo dobrze bo od 5 lat nie pracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 bardzo dobrze bo od 5 lat nie pracuję Buahahahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Podaj przepis na takie życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Podaj przepis na takie życie nocne zakupy kolego i treningi biegania co ja pisze (Ks1adz) "paczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Podaj przepis na takie życie nocne zakupy kolego i treningi biegania co ja pisze (Ks1adz) "paczy" :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Panowie-mam prośbę do wszystkich z "naszych" terenów- we wrześniu mam zamiar pobiec w tym biegu Bupa Great North Run | Events | Bupa Great Run ale z uwagi na to, że jest to jedna z najbardziej prestiżowych imprez w Europie i drugi największy półmaraton na świecie i w związku z tym, każdy, kto chce tam pobiec-musi pobiec charytatywnie-ja biegam dla Cancer Reserch uk i potrzebuję uzbierać kwotę dla tej organizacji-wiadomo, że przy takiej ilości zainteresowanych-dochód dla Instytucji charytatywnych-to spora okazja są dwie opcje "sponsorowania" mnie, pierwsza- to przekaz jakieś drobnej-wedle uznania sumy na tej stronce-jest to moja strona, żeby nie było, że coś reklamuję Dominik Sapor is fundraising for Cancer Research UK przez PayPal'a, lub bezpośrednio z karty druga opcja to wysłanie wiadomości tekstowej DOMI61 Ł2 na numer 70070 kwota oczywiście jest domyślna, bo każdy może ofiarować, ile chce-ważne, żeby wpisać jakąkolwiek, na wcześniejszy Maraton-także zbierałem https://www.justgiving.com/account/your-pages/DominikSapor więc myślę, ze i tym razem dam radę, dzięki Waszemu wsparciu jakieś pytania-śmiało walcie-odpowiadam na każde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ja Cie wesprę Dominik! Wpłacę na konto pare jurków:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja Cie wesprę Dominik! Wpłacę na konto pare jurków:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Masz i ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 dzięki-do września coś uzbieram:wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 wysłałem esa ale nie wiem czy dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Wiem jak to jest straciłem kolegę prawie rok temu przez nowotwór i znajomy zbierał na ta sama organizacje by innym pomogli, jemu nie zdarzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 ja nie mam osobistych powodów-jak na razie-po prostu wybrałem to jakoś intuicyjnie i dlatego, że jest to jedna z największych i najbardziej znanych instytucji charytatywnych:wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Poszło i ode mnie . Na tak szczytny cel cosik trzeba dołożyć .Napisz to co napisałeś tutaj na AM chłopaki Cie pamiętają to i pewnie cosik dołożą.Na koniec Maja będzie zlot w Bristolu u PAWŁA w pubie miło byłoby jakbyś zawitał . Będzie stara gwardia (na szczęście nie w kpl. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzakfm Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Andrzej, czyli rozumiem, ze bedziesz w Bristolu na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi