barrowiec1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 zna kto może kogoś, kto podjąłby się wymiany kiery na multifunkcje w a3 cabrio w Londynku??
darecy Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 zna kto może kogoś, kto podjąłby się wymiany kiery na multifunkcje w a3 cabrio w Londynku?? To proste, jest sam sobie nie poradzisz - modułowe rezanko - plug and play! iPad Tapatalk HD
barrowiec1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 jakby było takie proste, to byśmy dwa razy nie zasuwali do Londynu !!! Raz, bo się okazało, że gościowi ktoś wcześniej moduł podmienił i nie ma tego co jest w ETCE, że ma... Dwa - po zainstalowaniu odpowiedniego modułu wywaliło błędy poduchy, które nie można vagiem skasować (albo walnięty moduł albo kable)... Trzy już nie chce mi się jechać...
darecy Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 No tak, jak Ci moduł nie obsługuje multi to juz komplikuje się sprawa. Do tego taśma, kodowanie i kalibracja czujnika położenia kiery... Z poduchą to dziwne, że nie dało sie skasować błędu?! iPad Tapatalk HD
barrowiec1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 To nie tak... Gościu dał mi vin i po vinie wyszło mi że siedzi moduł 8P0 953 549K. jest to moduł obsługujący mfsw. samochód po 2009 i czujnik skrętu jest mechaniczny ( czy jakoś tak) - nie występuje na taśmie i w module. po pierwszym przyjeździe okazało się że siedzi moduł 1K0 953 549 DB od VW (!!!) i wersja midlane. zakupiliśmy moduł K za drugim wyjazdem po podłączeniu modułu wyskoczyły błędy 00588 i 01587 w airbagu, które powracały... i teraz pytanko co jest sknocone???
darecy Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 myślałem że starsza A3... który z tych: 00588 - Ross-Tech Wiki 00588 - Airbag Igniter; Driver Side (N95): Resistance too Low 00588 - Airbag Igniter; Driver Side (N95): Resistance too High 00588 - Airbag Igniter; Driver Side (N95): Upper Limit Exceeded 00588 - Airbag Igniter; Driver Side (N95): Lower Limit Exceeded 00588 - Airbag Igniter; Driver side (N95): Short to positive 00588 - Airbag Igniter; Driver side (N95): Short to ground 01587 - Ross-Tech Wiki 01587 - Igniter 2 for Airbag; Drivers Side (N250): Upper Limit Exceeded 01587 - Igniter 2 for Airbag; Drivers Side (N250): Short to positive 01587 - Igniter 2 for Airbag; Drivers Side (N250): Short to ground może była wcześniej źle założona? coś jest z zapłonem poduchy kierownicy: - kabel jest może odłączony - pin zagięty w wtyce lub nie łączy... bardzo uważaj jak będziesz sprawdzał wtyki aby Ci w łapach nie wybuchła.
barrowiec1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 do jednego i drugiego modulu dałem ten sam kabel. w starym module błędu nie ma
Ksiadz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Doberek! Co tu taka cisza? Wszyscy już na urlopach czy jak? Na AM to samo... :-P Panowie chciałem Was zapytać skąd i jakie oleje lejecie do swoich maszynek? Pytam, bo chciałem Wam zaoferować firmowe, oryginalne produkty po bardzo dobrych cenach. Zajrzyjcie http://moto-oil.co.uk/ Jak ktoś coś by chciał piszcie do mnie. Przy dużych ilościach coś tam zawsze można zrobić, ale moje ceny i tak są bardzo dobre (moim skromnym zdaniem ;-)) ---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ---------- I jeszcze jedna informacja, mam na handelek fotele skórzane, dwutonowe (volterra leather) z Audi A4 (B7) SLINE Saloon, nieskładana kanapa tylnia, stan baardzo dobry - 580 F Jakby ktoś był chętny albo szukał, dajcie znać
Ksiadz Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jasne, proszę bardzo: Na fotelu pasażera jest delikatna rysa, jakby ktoś z guzikiem przerysował. Fotel kierowcy, boczek lekko wytarty, ale bez tragedii. Miałem kupić w LEDERZENTRUM specyfiki do naprawy, ale jakoś się mi przedłużyło Tył w super stanie.
zwierzakfm Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Albinek, mógłbyś dla mnie obejrzeć te felgi? 4X GENUINE AUDI Q7 21" RS4 TITANIUM ALLOY WHEELS TYRES 295/35/R21 | eBay
ALBINEK Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Mogę je obejrzeć ale na fotkach widać że to shit , mają poobdzierane ranty . Przy takim rozmiarze mogą być też krzywe. Jak chcesz to daj namiary . Sprzedający też nie ma za wiele pozytywów 23
zwierzakfm Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Nie oglądaj, masz racje troche za bardzo zniszczone i opony tez w zasadzie do wymiany. Nie za ta cene. Tak czy inaczej dzieki za checi.
darecy Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 wszyscy pod Backingham albo w Winsor siedzą i czekają jak baby king przemówi
Rekomendowane odpowiedzi