Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałeś mi to jak sprzedawałeś mi te xenony lipne :decayed::wink:

• Odpowiedzi 3.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jakl tam? żyjecie?

Żyjemy żyjemy ale co to za życie :decayed:

Kontrakt na chatę sie kończy trzeba częgos szukać i taki zapierdziel w pracy ze nawet własnego smrodu człowiek nie czuje bo nie nadarza za nim:grin: A jeszcze mały szkrab 2msc, roboty w h..:kox:

Opublikowano

Ja mam to samo , tyrka i tyrka

Opublikowano

to co Wy robicie, że nie macie czasu?

Opublikowano

Overtime robią :grin:

Opublikowano

Ja na overku nie byłem już ponad trzy lata , ogólnie to praca, dom , dzieciaki , młodsza w tym roku do szkoły ruszyła wiec trzeba pomóc i tak sie kręci , nawet sie człowiek nie obejrzy i trzeba bedzie miejsca na cmentarzu szukać :decayed:

Opublikowano

ja jw tylko u mnie obecnie pampers :decayed::grin: plus lece soboty a jeszcze szukanie mieszkania masakra:facepalm:

Opublikowano

W Dover nie było ale on chyba jechał z Dover . Na każdym zlocie jest tak że są jakieś grupki ludzi którzy dłużej się znają , mieszkają obok siebie , ich dzieci się razem bawią , to jest normalne. Jak jesteś pierwszy raz możesz czuć się obco , ale to właśnie Ty musisz podejść ,pogadać , przedstawić się , tak się nawiązuje kontakty. Na następnym zlocie już siedzisz przy stole z tymi ludźmi których poznałeś wcześniej i masz już swoją grupkę znajomych. Nie sposób z każdym posiedzieć i pogadać . Na pewno nikogo nie traktujemy jak obcego , ale inicjatywa musi wyjść od nas samych . Teraz w ten piątek zaczyna się zlot w LUTON , przyjeżdżajcie .

Opublikowano

Dawac panowie. Dobrze bedze odswiezyc(zobaczec) "wasze" mordki. Macie po blisku przeciez. A tak ukrywacie sie tylko na A4 klubie

Opublikowano

No jak co?!?! Siedzisz dalej w uk to zabieraj sie z Andrzejem a jak nie to samolot i w luton cie odbierzemy, lol

Opublikowano

Nie w Dover, ale gdzies po drodze z Londka do Dover, 3 - 4 lata temu (burza przez chwile byla, ze wycieraczki nie nadazaly), podchodzilem, gadalem ale czuc bylo jakas walke o wladze zdaje sie :wink: i dlatego grupki byly (przynajmniej tak mi sie o uszy obilo)

a na noc nie moglem zostac, wiec bardziej ludzi nie dane mi bylo...

Opublikowano
No jak co?!?! Siedzisz dalej w uk to zabieraj sie z Andrzejem a jak nie to samolot i w luton cie odbierzemy, lol

no i tu jest problem, bo Krystian jest w PL:wink:

Opublikowano

no i tu jest problem, bo Krystian jest w PL:wink:

Zgadza się Dominik ma racje jestem w pl a do piątku nie załatwienia samolotu no chyba ze audimaniacs zasponsoruja prywatny odrzutowiec ;)

Wysłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Ja nic nie mówię ale obiecałeś że się kiedyś pokażesz .

Opublikowano

Kurcze wiem ale ciągle jakoś nie udało mi sie przekonać Elci zeby lecieć ona tylko autem a to trochę daleko :/

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ----------

Ale pozdrow wszystkich bardzo serdecznie ode mnie ALBINKU

Opublikowano

On juz sie wyłamał a San na mnie mówił :)

---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ----------

Andrzejka nie bedzie ale ja to zrobie Krystian

Dzięki będzie piwko