domjenick Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Opublikowano 16 Lipca 2009 Adam-trzeba cos robic-to tylko jedyne okazje do spotkan i propagacji Klubu [br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 22:43_________________________________________________ mam jeszcze jeden,ale musze troszke obrobić,tutaj macie zwiastun jeszcze raz przerobiony na telefon.Ktoś już przerabiał,ale u mnie to nie chodziło,ten działa mam nokie 6680---> http://rapidshare.com/files/256591058/aaa.html k**wa u mnie na Sony E nie dziala ten filmik-ma ktos dzialajacy na SE?
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 DOMJENICK - nie mam filmiku ale mam wiele lepsza rade ... zmień telefon :D hehehe.... SZKOPEK - JAk juz mnie "dygniesz" i "zamachasz" to zwolnij chociaz do 180 zebym mial szanse do ciebie dojechac, ok ... Bedziemy w kontakcie, mi moze sie zachciec spac :)hehehe i moze sie zatrzymam gdzies na chwilke dluzsza ...
domjenick Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Opublikowano 16 Lipca 2009 DOMJENICK - nie mam filmiku ale mam wiele lepsza rade ... zmień telefon :D hehehe....
RowerAKP Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Siema panowie. Oto moje wypociny---> Dominik wrzuc to w odpowiedni temat plz P.S. mi tez sie podoba ta czarna .. bo moja
magic1977 Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Hje hje, wiedziałem że ktoś się po tym cukrowanku odezwie :> Ładna furka
Huan Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 lazlem cos takiego- http://www.autometrix.co.uk/audidriverint08/index.htm mozna tam sie pojawic,jako Klub,lub organizacja zrzeszajaca kilka Klubow-co Wy na to? Fajny tor...dla mnie bomba...mozeby tak sie zorientowac w cenach i dodatkowych atrakcjach?
zwierzakfm Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 lazlem cos takiego- http://www.autometrix.co.uk/audidriverint08/index.htm mozna tam sie pojawic,jako Klub,lub organizacja zrzeszajaca kilka Klubow-co Wy na to? Dominik chodzi CI o ta konkretna impreze czy wogole o tor/miejsce?
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Miejscowa jak najbardziej pod nas pasujaca:) bedziemy mogli sie na czas dygnac po torze trzeba by się jedynie w konkretach zanuzyc poszperac w cenach i ewentualnych ratach i coś już montowac ...
nies Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 lazlem cos takiego- http://www.autometrix.co.uk/audidriverint08/index.htm mozna tam sie pojawic,jako Klub,lub organizacja zrzeszajaca kilka Klubow-co Wy na to? wypas... z tego co widzę coś w stylu GTi International czyli Mam nadzieję że uda się nam zorganizować kolejnego spota dokładnie w tym terminie i w tym miejscu Tak czy inaczej ja tam będę w stuprocentach
domjenick Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 lazlem cos takiego- http://www.autometrix.co.uk/audidriverint08/index.htm mozna tam sie pojawic,jako Klub,lub organizacja zrzeszajaca kilka Klubow-co Wy na to? Dominik chodzi CI o ta konkretna impreze czy wogole o tor/miejsce? chodzi mi o te impreze i wystapic ,jako Klub,co Wy na to?
koperek86 Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 apropo tego spociku .... czy bedzie tez miejsce na grila mozliwosc zostania na noc zeby bylło morzna jakies piwko wypic i pogadac
domjenick Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 wszystkie info jest w tamtym linku
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Tylko kto z nas bedzie sie z nimi cisnął na torze?? Bo ja ze swoimi 120 klaczami i 10 ogierami to nie mam co wjezdzac na tor :)heeheh ... Jesli wszyscy sie pisza to i ja wchodze w taka impreze, ale jak dla mnie samodzielna tez nie byla by złą opcją ... No ale co, cjhyba trzeba sprawdzac jak to cenowo wychodzi i zaczac sie szykowac ... zobaczyc tyle audiczek w jednym miejscu samo z siebie jest frajdą hehehe
domjenick Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 na takich imprezach,jest podzial na kategorie,zeby byly wyrownane szanse-np 1,8T w seryjnej wersji,chipowane ze normalnym K03 turbo,K04 ,GT2X itp
koperek86 Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 jestem za choc nie wiem czy bedzie nas taka sam iliosc jesli chodzi o taki spot na tor duzo osob poprostu powaraca o 20 do domów i bedzie koniec choc moze sie myle ja tak czy inaczej jestem chetny na każda impreze tak ze na mnie mozna liczyc
domjenick Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 zawsze impreze mozna przeniesc do jakiegos hotelu :gwizdanie:
ALBINEK Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Miejsce ok. tylko że ganiać moją Audi po torze to nie będę.Mam ją do jazdy na co dzień.Jak bym wystartował to skończyła by jak mój gokart nie odpuścił bym gazu ani na chwile.Spotkać się jak najbardziej tak .A może są tam też gokarty to bym się próbował odegrać
domjenick Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 Andrzej-to jest na razie w kwestji planow i rozwazan...
RowerAKP Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja osobiscie nie jestem za taka masowka bo to juz nie ten sam klimat... To nie to samo co grill, hotel, gokarty To tak jakby isc w grupie do pubu albo na wielkie balety Napewno bym sie wybral ale preferuje cos ala Bradford z nastawieniem na grilla ---->hotel ---->gokarty Mozna by jeszcze dorzucic kregle po grilu APEL DO OSOB KTORE DALY FOTKI !!! Mozecie tez dac linka gdzie mozna by to sobie pobrac w ori jakosci plz
Rekomendowane odpowiedzi