Stano Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Hayka przechodzi właśnie posezonowy serwis. A Ja pomału zbroje się na nowy sezon. Mam zamiar polatać trochę po Europie więc zakupiłem zestaw kufrów. Już do mnie jedzie Licznik miałem w milach więc szybki zakup i dzisiaj kurier przywiózł paczkę Nie będzie już przeliczania :-D Hayka po pełnym serwisie, ale podjechałem dzisiaj ją troszke rozgrzać Wyprowadziłem dzisiaj Hayke na krótkie mrożenie. Przy okazji chciałem popatrzeć na nią z wizją oklejenia. No jak czas pozwoli to na dniach coś podziałam Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Stano
Artur82 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 LWG sam kupiłem gsxr k6 1000 - na pełnym przelocie microna i z nową mapą 204km
Stano Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 LWG sam kupiłem gsxr k6 1000 - na pełnym przelocie microna i z nową mapą 204km Świetny sprzęt. Ja szukałem tłumików ale zdecydowałem że zrobie w MG Motorsport.
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 ... na pełnym przelocie microna ... jak odkrecisz na full manete to ludzie będą siadac na chodnikach
Artur82 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 ... na pełnym przelocie microna ... jak odkrecisz na full manete to ludzie będą siadac na chodnikach co prawda to prawda...tylko nie wiem czy ja wytrzymam ten łomot
Stano Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 Kurier wczoraj przyniósł paczke :)D Zadupek czyli cały urok Hayki. Na weekendzie przymiarki Przyszedł zadupek i założyłem. Pod światło widać że inny odcień. W sumie się tym nie stresuje bo oklejany będzie. Wiatr osuszył asfalt no to wyjechałem na WOŚP
wujek496 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witaj. Tak właśnie myślałem że to Twoja Hajabusa była w galerii echo. Ładny sprzęcik. Ale chyba zimno było jadąc tam? Pozdrawiam.
Stano Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witaj. Tak właśnie myślałem że to Twoja Hajabusa była w galerii echo. Ładny sprzęcik. Ale chyba zimno było jadąc tam? Pozdrawiam. Właśnie ciepło było Strój robi swoje. Zdjąłem dzisiaj owiewki zeby przygotować do oklejenia i kurde słaby pomysł z oklejeniem bo folia od ciepła będzie odłazić. Trzeba lakierować. Owiewki mają sporo rys i zadrapać (15lat uzytkowania). Jak już lakierować to albo na biało i dokleimy wtedy kawałki do moro, albo... hmmm no właśnie. Myśle o żółtym, czarnym, zielonym. Kurde może coś podpowiecie? Kolejny dzień rozbierania moto. Część już zawieziona do lakierni
Rabbi Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 fajna maszynka . i jaki kolor wybrałeś?
Stano Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 fajna maszynka . i jaki kolor wybrałeś? Biały
peter22 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 a zbiornik paliwa tez malujesz ??
Stano Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 a zbiornik paliwa tez malujesz ??No oczywiscie
MatRad89 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Piękny "Sokół wędrowny":) Swojego czasu najszybszy motocykl seryjnie produkowany W którymś wydaniu "ŚM" jest cały artykuł o podróży hayą po europie i z tego co można tam wyczytać to dość wygodnie się nią podróżuje mimo sportowego zacięcia Byle do wiosny kolego, LwG
Stano Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 Przyszły tłumiki. Yoshimura R22
Stano Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dzisiaj wrzuciłem Yoshimury. Na żywo jest mega
Stano Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 Prace pomału ale do przodu. W tym tyg zaczynamy lakierowanie. Będzie kontrowersyjnie. Na pewno będą pociski na forum Zadupek polakierowany. Mała zapowiedź nowych kolorów Hayki
Rekomendowane odpowiedzi