Opublikowano 6 Listopada 20169 l Autor Dostalem takie jedno fotografistyczne W temacie za bardzo sie nic nie dzieje, oleje filtry wymienione, a tak to sie leje i sie jezdzi. Czarna dostanie inne, większe kółko na zime, a biedrony poszly.
Opublikowano 6 Listopada 20169 l Autor Teraz sie buja na 18' i gwincie, wiec i na zime nie bedzie zle. albo se moze je wezme do siebie, a Jej zaloze te moje. Edytowane 6 Listopada 20169 l przez KoJ@K
Opublikowano 7 Listopada 20169 l Teraz sie buja na 18' i gwincie Mistrzu ucz mnie :notworthy: moja na razie ma 17 i springi -40
Opublikowano 7 Listopada 20169 l Piekne auto, ale znaczek BMW na felgach to swietokradztwo w Audi... ;-)
Opublikowano 7 Listopada 20169 l Piekne auto, ale znaczek BMW na felgach to swietokradztwo w Audi... ;-) zgadza się ale znaczek merca to już co innego
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Autor Czarnula dostala raczej ostatnią lepszą kąpiel przed zimą i pozniej troszke sliskosci
Opublikowano 14 Listopada 20169 l Jakie oponki masz na tych felgach ?? Bo kupiłem takie same na lato i nie wiem jakie opony kupować
Opublikowano 25 Listopada 20169 l Autor nie chce mi się wertowac 20 stron z przodu jest 320? Tja, z przodu jest 320, a 288 z oslonami lezo w szafie i czekajo, az te obecne sie beda konczyly Jakie oponki masz na tych felgach ?? Bo kupiłem takie same na lato i nie wiem jakie opony kupować Mam 225/40 i to jest dla mnie max szerokosc jaka bym zakladal, po mojemu 235 jest juz za szerokie, tak wiem producent pewnie przewidzial inne parametry. Przyszly lampy do czarnuli, w sumie to 2 komplety Jedne od B8 lift na przeszczep, drugie ori bixy z B6 Bebechy na wierchu, a soczewki z kropeczkami powedrują do bixów Lampy najpierw trzeba bedzie wykapac, zalozyc adaptery, soczewki i dopiero na auto
Opublikowano 26 Listopada 20169 l Autor Ale czego tu nie kumać? Cale lampy z B8 za mniej niz trzeba dac za dwie soczewki... Lampy 12 rok i soczewy igielki
Opublikowano 26 Listopada 20169 l a no chyba ze tak nie wiedziałem ze całe lampy z b8 mozna tak tanio wyrwać ale i tak musisz kupic adaptery
Opublikowano 13 Grudnia 20169 l Ładny lakierek koło tez na swoim miejscu :)Nie obciera Ci rantow ? mnie zawsze dusza boli jak mi felga tarla o nadkole jak przypadkiem zdarzylo sie wiecej osob na pokladzie niz ja sam
Opublikowano 2 Stycznia 20179 l Autor Nie nie, tutaj nic nie obciera Pany co powiecie o takiej wersji kolorystycznej lamp do czarnej ? Edytowane 2 Stycznia 20179 l przez KoJ@K
Opublikowano 2 Stycznia 20179 l Mi się podoba ale.... ten pomarańczowy kierunek trochę słabo pasuje do reszty