Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko kupiłem Oc w Liberty i mam skadkie za 438zł .

zakres ubezpieczenia:

OC & mini assistance
Opony Assistance

NNW

Co to jest te mini assistance???

Opublikowano

Na jaką kwotę masz NNW?

Obecnie ubezpieczam auto w aviva i mam oc + nw na kwotę 50.000 i płacę 403 zł, dzwonili do mnie z Link 4 i proponowali oc+nw za 350 ale nw tylko na 5 tys.

Warto wogóle kupować to NNW?

To mini assistance to np. auto zastępcze itp.

Opublikowano

Wiedziałem tylko o NNW a o reszcie dowiedziałem sie jak przyszła mi poczta polisa. NNW mam na kwote 50 tys.

U mnie jest kwota 438 zł a w nawiasie (370) to pewnie te 60zł jest za te dodatki.

Opublikowano

To 60 zł to zapewne za NNW.

Opublikowano

LibertyD przysłało nową polisę, ale aktualnej nie mam zamiaru u nich przedłużać z uwagi na koszt - 646zł z MiniAssistance przy 60% zniżkach :facepalm:

Opublikowano

nie ma tragedii. ale 646 zł to troche duzo.

Opublikowano

a ja wszystkie usługi typu Direct omijam z daleka. Z reguły upierdliwi, obiecują cuda a jak co do czego to jedyne co pokazują to ignorancję i goły tyłek.

Opublikowano

Zapraszam do mnie :) będzie tanio i solidnie

Opublikowano (edytowane)

sam mam ubezpieczony liberty direct a4 b6 , mam zniżki na 60% , płacę 1600zł mam w nim OC, AC , Assistance ,NNW , Ubezpieczenie szyby , Ubezpieczenie Felg.

Edytowane przez harry19-19
Opublikowano

myślę że za taką zbliżoną kwotę możesz mieć pakiet w PZU :naughty:

Opublikowano

Wszystkie firmy mają swoje złe i dobre strony. Dobra polisa dobrze chroni ale i kosztuje.

Opublikowano

myślę że za taką zbliżoną kwotę możesz mieć pakiet w PZU :naughty:

ojjj pytałem się i chcieli za wszystko 2150zł a liberty direct wycenił na dobrą cenę

Opublikowano

Coś drogo. Jeśli byś chciał to Ci to policzę w wolnej chwili. Pamiętaj że już w tej chwili kupując OC możemy mieć likwidację szkody w PZU to już moim zdaniem duży plus. Jeśli kupujesz AC to trzeba pamiętać, iż cena jest ważna ale najważniejszy jest zakres ochrony. Jeśli w liberty masz identyczną ochronę jak w PZU i taniej to nie ma co się zastanawiać, ale zazwyczaj niższa cena połączona jest z słabszym zakresem ochrony.

Opublikowano (edytowane)

Co ty gadasz?? Myslisz ze jak w PZU zapłacisz 2200zł to masz super mega ochrone? napewno nie! Posłuchałem sie raz agenta z Pzu i tez przepłaciłem a co do czego to podczas kolizji wypieli sie na mnie.

Edytowane przez rafal9119
Opublikowano

Opcje ochrony wybierasz sam. Agent może Ci tylko przedstawić co według niego jest warte dopłaty.