przem88 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 chce wymienic orginalne radyjko bo juz mi sie niechce ciagle plyt nagrywac bo nie mam ich gdzie trzymac... wiec z wyjeciem oryginalnego radia nie mam problemow, ale montuje nowe tzn te co mialem w poprzedniej niuni i nawet nie chce działac, mam przesjciowke itd ale radio w ogóle nie chce sie włączyc... czy cos jeszcze musze zrobic? a radio na pewno dzialało wiec uszkodzone nie jest.
nitroo Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Pojawia się napis SAFE, czy jest martwe?
Fido Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 A nie lepiej było podłączyć emulator zmieniarki ? Wtedy miałbyś MP trójki .
przem88 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 emulator zmieniarki ? pierwsze słysze... nic się nie wyświetla, a radio to pionera próbuje podłączyć.
nitroo Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Czyli rozumiem, że teraz próbujesz zamontować nieoryginalne radio?
przem88 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 nie wyraznie napisalem wybaczcie. tak mam wsadzone teraz oryginalne radio a chce zainstalowac pionera zeby nie miec z30 plyt cd w aucie bo jak wiadomo nie odtwarza mp3...chyba ze w adapterze podlaczam nie te dwie kostki ktore powinienem...
bobikos Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) brakuje zasilania po stacyjce, które musisz podciągnąć ze stacyjki albo skrzynki z bezpiecznikami. Edytowane 6 Października 2014 przez bobikos
Fido Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 tak mam wsadzone teraz oryginalne radio No to wbij w allegro Yatour. Podłączasz to pod ori radio i masz MP3 z karty SD. 6 folderów po 99 utworów. Plus to taki że masz ori radio i płyty nie będą ci się walać po aucie.
przem88 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 podziękował zaraz będę lukał )
Rekomendowane odpowiedzi