verbatim91 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Witajcie, od jakiegos czasu męczy mnie pewien problem, otóz podczas wykonywania lekkich skrętów kierownicą (wiecej widac i slychac na wideo) słyszę niepokojące mnie pukanie, stukanie; nie wiem jak to nazwac. Co wg. was to moze byc? Dodam jescze ze te dzwięki słychac dopiero wtedy gdy samochod sie nagrzeje, osiągnie tą temp. 90stopni, gdy jest jescze nierozgrzany pukania nie slycac... Edytowane 4 Października 2014 przez verbatim91
jacek70 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Tak jakby coś z zawieszeniem. Końcówki drążków?
darko Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 może coś z maglem, może z krzyżakiem kolumny kierowniczej
Emejcz Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Według mnie to magiel, bo u mnie też są takie dźwięki, a wahacze mam dobre i końcówki drążków nowe, na krzyżaku luzów nie czuję, a magiel jest już trochę walnięty, bo płyn pije. Edytowane 5 Października 2014 przez Emejcz
Rekomendowane odpowiedzi