Bonzaty Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 witam zacina mi się mikrostyk przednich drzwi kierowcy i czasami cały czas pokazyje że mam otwarte wtedy nie gaśnie światło i takie tam.... A4 avant 2000r. nawet go zlokalizowałem i sprężarka + wd40 pomogło na chwilę ale dalej nie działa raz na 3 zamknięcia. ktoś miał podobnie? trzeba rozbierać drzwi i wymieniać czy można inaczej?
dandi Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 u mnie w passacie b5fl skonczylo sie wymiana zamka, to samo bylo w innym passacie w tylnej klapie, ile masz przebiegu? moze juz poprostu sie skonczyl, a jak autko jest swieze i zadbane to moze poprostu wyjmij ten gadzet i dokladnie wyczysc i smarem zabezpiecz przed wilgocia
Bonzaty Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 przebieg 240 więc chyba miał prawo się zużyć, czyli cały zamek raczej. dzięki.
mlodyy Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 wykrec zamek wyczysc spryskaj wd 40 lub czym s takim i powino go ozywic
gzrybol Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 witam mi sie to raz zdazyło ze na fisie pokazywało niezamkniete drzwi ale przy wymianie turba mechanik luknął i tam i od 2 miesięcy spokuj
mumer Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Siemka ja mam ten sam problem ze stroną kierowcy. WD pomogło tylko na chwile. Od czasu do czasu muszę tam paluchem pogrzebać i działa przez jakiś czas. Czy ktoś wie ile wynosi koszt wymiany zamka ?? Albo jakiś opisik jak wybrać najszybciej zamek. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi