hannab Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 proszę kolegów o pomoc w temacie , wymieniłem wszystkie filtry w swoim audi 1.9tdi czyli powietrza,paliwa,oleju z wymianą oleju. Po wymianie w warsztacie samochód strzelił piorun i kompletnie stracił ducha. Jestem zdumiony , jakie licho proszę o pomoc w temacie , sprawdziłem w sklepie ,napewno kupiłem filtr do 1.9 tdi 130KMwięc niby ok. ??? * stosuj prosze odpowiedni prefix i popraw model pojazdu w profilu - b5 byl produkowany do 2000 roku [Musashi]
letallec Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Ale o co chodzi? Możesz trochę jaśniej? Od samej wymiany nie powinno nic się wydarzyć.
Musashi Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 byc moze jak wymieniany byl filtr powietrza mechanik nie podpial zlaczki od przeplywki, lub podpial zle. byc moze odlaczyl sie jakis wezyk podcisnienia. trzeba dobrze obejrzec. podpiac VAG sprwdzic bledy, jezeli nic nie wyjdzie zrobic logi. odpowiedz bedzie jak na dloni.
Rekomendowane odpowiedzi