Opublikowano 26 Listopada 200817 l Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY a co to ma znaczyć, co to bazar siakiś cy co Daje info żeby nikt nie przeoczył
Opublikowano 26 Listopada 200817 l Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY a co to ma znaczyć, co to bazar siakiś cy co Daje info żeby nikt nie przeoczył ma się rozumieć
Opublikowano 26 Listopada 200817 l no to Pany juz pędzę az mi się wierzyć nie chce że będzie więcej jak dwa auta [br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 19:45_________________________________________________normalnie masakra na maxa chyba nalot alienów był albo cycuś podobnego dziś pojawiło się 5 furmanek oby tak dalej i dzięki za wizyte wszystkim
Opublikowano 26 Listopada 200817 l widze że troche większy ruch w moich rodzinnych stronach :gwizdanie:
Opublikowano 26 Listopada 200817 l No...ja dopiero ochłonąłem po szoku jaki na spocie zobaczylem... 5 furek, nowy rekord na pomorzu środkowym zobaczymy jak będzie w następna środę
Opublikowano 27 Listopada 200817 l 5 furek, nowy rekord na pomorzu środkowym Tylko żebyście na laurach nie spoczeli... Działać Panowie, działać
Opublikowano 27 Listopada 200817 l Autor ttttaaaaaa.... działać....... od tego spotu turbo mi sie rozleciało :polew: :polew: teraz auto wkręca sie na obroty jak MIG :polew:
Opublikowano 27 Listopada 200817 l ttttaaaaaa.... działać....... od tego spotu turbo mi sie rozleciało :polew: :polew: teraz auto wkręca sie na obroty jak MIG :polew: no so ty pitolisz o co kaman ?????
Opublikowano 27 Listopada 200817 l ttttaaaaaa.... działać....... od tego spotu turbo mi sie rozleciało :polew: :polew: teraz auto wkręca sie na obroty jak MIG :polew: No to żeś zadziałał... Po całości
Opublikowano 27 Listopada 200817 l Jesli w przerwie swiatecznej bedzie jakis spot to z checia sie zjawie.Aktualnie srode mam zajeta na spoty w 3city :>
Opublikowano 27 Listopada 200817 l Aktualnie srode mam zajeta na spoty w 3city :> zdrajca :bicz3: bliżej świąt się zobaczy jak komu będzie pasiło