luter Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 czekam obecnie ma mi przesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W10DI Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Całkiem ładnie to wygląda i się prezentuje Tylko czy przebieg adekwatny do reszty no i blacharka No i szkoda że nie qutro tylko ośka Handlarz jeszcze pod starą nazwą miejscowości wystawia obecnie jest tylko "Stargard" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 no szkoda że nie Q, "tsza" obczaić na żywo, czekam na vin, ale coś kolo się od tego miga ..... już mi zaczyna śmierdzieć ............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W10DI Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Hehe może zamiast "1" pewnie jest "2" lub "3" tys. No jak chcesz obejrzeć to ze zdjęć tak jak pisałem ładnie wygląda i godna uwagi.. Wiesz jak każdy handlarz kombinuje zeby tylko sprzedać Dawaj znać na forum jak sytuacja się rozwija z autkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 kaszana, gość ma wylane, odebrał telefon , tak tak ale d....... NIC , do dnia dzisiejszego nie mam informacji itp - olał pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Osraj go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dev jutro zawitam na pogadankę szybką , jak tylko wrócę z Gdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Mam nadzieje ze szybką bo ostatnio jak o 9.00 chce mi sie lac to pod płot ide ok 16tej. Andrzej ma tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 takem czuł .... musim sie ustawić na mojego grata, ale co tam jutro obgadamy interere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza12 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dev nie masz może zacisków i jarzma do a4 b7? Bo muszę zmienić tarcze i klocki, a może od razu bym zmienił na większe hamulce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jaki rozmiar Cie interesuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza12 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) 312 MM albo 320 tylko nie wiem czy później wejdzie mi felga 16 " na zimę? Edytowane 20 Lutego 2016 przez misza12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jakie masz koło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza12 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Na zime mam 16 ,biedrony' a na lato 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 320 wchodzi bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tomek help Auto traci moc podczas jazdy a za jakis czas odzyskuje, zdarza sie to losowo, miales taki przypadek juz? Cos jak notlauf tylko nie trzeba od nowa uruchamiac auta zeby byla moc spowrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swir3k Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 może coś z N75 się dzieje?;p u mnie jak stracił moc się okazało że kabel do n75 był przerdzewiały i wystarczyło tylko zrobić nową złączkę i wszystko hulało jak trzeba. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 N75 jest nowy. Logi trzeba zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Musialbym wpasc do Ciebie na logi jak bedziesz mial czas Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tylko wieczorem po 21 jak Ci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi