Klejk Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ahaaaaa to Wojtas w srode moze jzu sie pochwali/sz nowym nabytkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa007 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Pochwal się pochwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 eeee tam, nie ma czym sie chwalic jakies pierdzipudlo sobie kupił :whistling::whistling: :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 No właśnie takie plotki krążą po mieście że jakiś kapeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 :polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- a tak na marginesie to jeden i drugi powinien postawic jakąś porządna flache za deal :whistling::whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Powiem więcej..... jak będę miał czym jeździć to będę u ciebie na pewno Bo jeszcze za przerobienie mojej kiery na wersje EU z anglika się nie rozliczyliśmy :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 eee tam o tym juz zapomniałem u mnie jak u dilera narkotykowego, pierwsza dzialka gratis.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dobra dobra Jak już będę miał czym się poruszać to zajadę z jakąś dobrą flaszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 nie pije w pracy.... :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 To zaczniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa007 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 " pociąg może być. No cóż... cieszę się że jest zadowolony Spróbuj może ty mu przemówić że w 15' wygląda jak kupa " uff... a już się bałem, że jednak ze 3 ćwiartki ma wstawiane bo dziwnie coś w nim buczy jak włączę radio , a serio to płytę zostawiłeś w radiu. wiem, że 15 to prawie wiocha.pl ale znikną po zimie! (chyba, że będę więcej kasy wydawać na latanie, to te koła będą ok, bo droga na lotnisko wyboista:banan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 to dzis ktos bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa007 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 mnie nie bedzie leże chory w łózku :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 " pociąg może być. No cóż... cieszę się że jest zadowolony Spróbuj może ty mu przemówić że w 15' wygląda jak kupa " uff... a już się bałem, że jednak ze 3 ćwiartki ma wstawiane bo dziwnie coś w nim buczy jak włączę radio , a serio to płytę zostawiłeś w radiu. wiem, że 15 to prawie wiocha.pl ale znikną po zimie! (chyba, że będę więcej kasy wydawać na latanie, to te koła będą ok, bo droga na lotnisko wyboista:banan:) Płyty nie wyrzucaj. Odwiedzę Was za jakiś czas to odbiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 siema... Chlopaki walcze troszke z autem... Po wymiane kompa mam blad... Uszkodzona pamiec wewnetrzna ROM... Komp do d*py? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa007 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 siema... Chlopaki walcze troszke z autem... Po wymiane kompa mam blad... Uszkodzona pamiec wewnetrzna ROM...Komp do d*py? raczej tak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 dzisiaj kto bedzie? bedzie nas wiecej wkoncu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa007 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi