luty2502 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Nie nie jest tak jak być powinno jest niższa niż 1ba Dev ty dziś odpoczywasz czy działasz u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorsl Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dev masz moze jakies springi ori na przod na zbyciu do a4 b6 1,8t ? Jak trzeba to podam klase wagowa. Chyba ze masz jakies springi na tyl do avanta ale w wersji benzynowej quattro. Chodzi mi o to, że przod mam za wysoko i mam dwa wyjscia albo podniesc tyl albo obnizyc przod. Ja bym raczej wolal podniesc tyl bo ogolnie zawiecha w b6 jest za niska a szkoda mi miski olejowej i zderzaka Gwinty juz mialem na zawieszce i podziekuje za obnizane zawieszenie na tych naszych cudownych drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jak miałem to nie chciałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dev koła audi takie jak masz tyle że znalazłem prod ronal dobre koła robili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa007 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Wesołych po Świętach @Luftmysza przepraszam, że się nie odezwałem ale się okazało, że auto już sprzedane , szukam dalej. a przy okazji: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/295210-audi-a4-b7-a4-30-tdi-v6-quattros-linenavixenon-270km/page-2- eh, szkoda, że nie mam garażu Edytowane 27 Grudnia 2014 przez qpa007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jak chcesz to umowie Cie na jazdę próbną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa007 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) może w środę ? Jak chcesz to umowie Cie na jazdę próbną może w środę ? bo bym się karnął Edytowane 28 Grudnia 2014 przez qpa007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Sroda ....ujowo, Sylwester moze po Nju roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa007 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Sroda ....ujowo, Sylwester moze po Nju roku ? ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dev jak bd miał wolne miejsce to daj znać dziś chciałem wymienić ale już ciemno i jak nie urok to sraczka a jeszcze zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 A jutro o ktorej mozesz wpaść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 15 kończę robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To jedz od razu do mnie. ja leżę chory i nie ruszam sie z łóżka do nowego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To chyba że po nowym roku w końcu muszę obadac twojego zloma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 A co Ty chcesz tam ogladac ??? Na wiosne będę chciał go sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To ja wezmę koła )) Na opla się przesiadasz?? Na opla się przesiadasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nie, musze kupic jakis większy samochód. Cos w stylu berlingo bo z fotelikiem mam problem i strasznie mnie wq...ia. na ..uj Ci takie koła ? Ja bym nie zakladał wiekszych jak 225/45-17" Wiekszych nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Na17 nie bd tak wyglądać jak na18. A te twoje są dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 wiosna wrócimy do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi