luter Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dev jutro muszę podjechać do Ciebie koniecznie, przy skręcaniu kiera to mi w lewym kółku skrzypi, juz kur.... dostaje, bylem na dwóch stacjach kontroli i nic, wszystko jak ta lala, po poczytaniu tu i tam to pół przodu trzeba wymienić , jakieś sugestie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Mam to samo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 no to grubo, ale pewno nie masz tak jak ja .......... jak jadę powoli po parkingu to jak wozem drabiniastym, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 przyjedz jutro obejrzym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 tak, tak muszę koniecznie bez dwóch zdań, od jutra mam wolne wiec będę miał więcej czasu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dokładnie tak jak mówisz Dev auto się nie psuje to mam wyjbn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Poczekam az sie zyepie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Audi się nie psuje hehe a tak poważnie brak czasu Zrobi się cieplej to można zorganizować jakiegoś spota Piszesz środa spot na placu godz 19 i jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza12 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Może i ja bym wpadł na spota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 mozesz nawet codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Lepiej zrobić jednego w tyg spota i żeby była większa frekfencja aut. Niż tak pojedynczo się spotykać Polatac trochę po mieście a nie stać i pierniczyc o zupie marynie. d*pie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 oj tam o d*pie marynie, na ulicy fajnie jest - można zgniłe jabłko zjeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 qurwa juz rąk nie czuję, codziennie kilka gratów do obróbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 hmmm widzę prezes ze to nie tylko u Ciebie urwanie dupska - u mnie tesh nie ma czasu załadować, a w domu drugi ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 DEV w moim A4 1.9 AVF chyba pompowtrysk siadl. inni mowia ze dwumasa bo drgania silnika sa. Pomożesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Zaden problem Skad jestes Kolego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 chyba kolega z miasta, podesłałem go do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 ok thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Słupsk obecnie. Ale codzien jestem na robocie i wieczorem moge tylko podjechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nr do mnie masz ponizej. zadzwon do mnie to sie gdzies spotkamy Na wiosce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi