frog125 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Witam przyszła pora i na mnie choć auto nie jest w pełni skończone chcę pokazać swoją czarną audi a4b8 w sedanie Wyposażenie i co posiada: Silnik 2,0TDI CAGA 143km Zawieszenie 1 BE utwardzone Felga 18 225/40/45/18 Kierownica multifukcyjna Regulacja kolumny kierowniczej w dwóch płaszczyznach Tempomat Bluetooth zestaw głośnomówiącym w podłokietniku, Podgrzewane lusterka Podgrzewane fotele Funkcja coming / leaving home Czujnik deszczu Czujnik zmierzchu Lusterko fotochrom 8xairbag MMi 2G Nagłośnienie 10głośników+sub Pełen FIS Kolorowy wyświetlacz miedzy zegarami Elektryczny hamulec ręczny Podłokietnik przód + tył Centralny zamek z funkcją domykania szyb Klimatronic Immobiliser ABS ESP ITD..... Zrobione modyfikację: Pełen pakiet s-line LIFT raz drugi :-) Fotele s-line alcantara Listwy ozdobne piano Listwy chromowe wokuł szyb Podsufitka czarna s-line parktronic przód parktronic tył z wizualizacją Asystent Swiatel Drogowych High Beam Assist Aktywny tempomat-adaptive cruise control Asystent zmiany pasa ruchu-audi side assit Servotronic Audi drive select Pakiet chrom przyciski szyb, świateł, kratek Fotochrom zewnętrzny Lusterka składane z S4 satyna z asystentem i fotochromem Zderzak przód S-line Zderzak tył S-line Kierownica s-line ścięta lift Dyfuzor S-line na dwie stronyWydech z A5 3.0 System spryskiwaczy lamp Głośniki i bleny bang olufsen Przełacznik dezaktywacji poduszki AIR BAG Podświetlane drzwi biało/czerwone Podświetlenie nóg z regulacją jasności Podświetlane klamki Podświetlane kratki,schowek Doświetlanie zakrętów Lamp timer Test wskazówek zegarów 3gniazdo 12v w bagażniku Pakiet oświetlenie led Listwy progowe s-line zaciski 3,0 Nadchodzące plany: Klimatronic 3zone 3G plus Amortyzatory aktywne Lane assist z lifta o ile będzie jakiś manual aby to samo jechało :-) Webasto pewnie też wjedzie I kończą się mody....Będzie fulll I wielkie podziękowania za pomoc ludziom za swoją bezcenną pomoc :-) A to już przeszłośc ;-) Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez frog125
kristof2009 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 siemanko furka spoxxx a powiedz mi gdzie dorwales zderzak tyl kompletny S-LINE na 2 rury do sedana ???
frog125 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 Sprawa bardzo ciężka jak to w sedanie, na allegro chyba z Koszalina tylko cena jak za dwa do avanta ale w b.dobrym stanie aż się zdziwiłem jak dostałem
kristof2009 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 ok thx , bede szukac dalej POZDRO!
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 fajna , dawaj wiecej fotek
lolot Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Ładny sedanik kolego,szczególnie dupcia.Bezawaryjności Edytowane 9 Października 2014 przez lolot
Krzysiek290785r Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Super doposażone auto, bezawaryjności życzę.
frog125 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Po ciężkich bojach następny mod ukończony
barca8585 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 czesc stoimy na tym samym parkingu
frog125 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 czesc stoimy na tym samym parkingu to ten ładny avancik na wprost mnie
komoornik Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zarówno przód jak i tył zliftowany nie ze względu na kolizję?
barca8585 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ładny to on dopiero będzie na razie środek robię
frog125 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zarówno przód jak i tył zliftowany nie ze względu na kolizję? korozja była lekka na klapie przy lampkach do tablicy, a lift ze względy bo ładniejsze lampy
komoornik Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Tak patrzę teraz na pełną listę modów. Ich łączny koszt przekroczył już chyba bazową wartość auta?
frog125 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Tak patrzę teraz na pełną listę modów. Ich łączny koszt przekroczył już chyba bazową wartość auta? Tanio graty kupuje wartosc wzrosła hehe no troche poszło nie da sie ukryć. Troszke sie sprzedało, nie ma az takiej tragedi. Modów tez jeszcze troche zostało
Ediartek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Kolego jestem Pod Wielkim Wrazeniem jak tego wszystkiego dokonales i ile musilo kosztowac Pieniedzy czasu i Poswiecenia !! jeszcze Raz SZACUN !! ja nie mam Swiatelka w Schowku bo ktos nie chcial jak zamawial ;/ i nawet nie wiem jak sie z to mam Zabrac haha. A Ty takie modyfikacje RESPECT!! :banan:
Rekomendowane odpowiedzi