variocustoms Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 SONAX NANO od 1-3, PEPIN sam widział efekt na czarnym B7. pozdro
ba$ior Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 WOW efekt MEGA Niestety moje auto ma lakier ja ten ze zdjec "przed". Chetnie bym cus takiego zapodal swojej Audiczce Nice Post
npiotr Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 słyszałem też o kosmetykach Abel Auto (chyba francuskie) najpierw używasz jednego do usunięcia rys, mikrozadrapań, a drugi tak jakby warstwa ochronna. Na dodatek możesz te preparaty używać sam i nie uszkodzisz lakieru.
mcm Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 http://www.agloprima.com.pl/?p=p_212&sName=Abel-Auto
Wąski Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Dowiedziałem się że w Krakowie też jest gość który robi coś takiego.Koszt ok 300 zł cały dzień na to potrzebuje
!Tommy Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Dowiedziałem się że w Krakowie też jest gość który robi coś takiego.Koszt ok 300 zł cały dzień na to potrzebuje możesz dac jakies namiary czy cos ?? co do tego co podał mcm00 to super robią, ale kawał drogi
domelq Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Efakt super, lustereczko tylko ciekawy jestem jak to sie prezentuje po deszczu
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Dowiedziałem się że w Krakowie też jest gość który robi coś takiego.Koszt ok 300 zł cały dzień na to potrzebuje możesz dac jakies namiary czy cos ?? co do tego co podał mcm00 to super robią, ale kawał drogi Oczywiscie tylko na zimę to chyba zły pomysł
!Tommy Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Dowiedziałem się że w Krakowie też jest gość który robi coś takiego.Koszt ok 300 zł cały dzień na to potrzebuje możesz dac jakies namiary czy cos ?? co do tego co podał mcm00 to super robią, ale kawał drogi Oczywiscie tylko na zimę to chyba zły pomysł no wiadomo. ale zorientowac sie dokladnie zawsze mozna i podjechac na wiosne :>
Tobi_one Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 ale za***ista opcja serio 1500 zl za takie cos ?
mcm Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 ale za***ista opcja serio 1500 zl za takie cos ? serio serio, ale 1500 zł to czyszczenie zewnątrz, wewnątrz, i mycie silnika, to wszystko na błysk zajrzyj na stronĘ i obejrzyj efekty goście robią cuda
Tobi_one Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 no zajrzałem wlasnie i qrcze az takiego blysku to sie nie spodziewalem normalnie
A3 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Kapitalna robota można powiedzieć że identyczną robote zrobią u nas w WaWce w ochronie lakieru
kepasa Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Dowiedziałem się że w Krakowie też jest gość który robi coś takiego.Koszt ok 300 zł cały dzień na to potrzebuje To ja się piszę .Zapewne nie dokładnie tak ale może warto :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi