vantrilio Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Siemanko, w koncu postanowilem założyć temat mojemu autku, kupilem dość tanio ponieważ auto jest dość mocno porysowane (jakis c**j chyba chcial sie zemścic, podobno przyjechalo tak z niemiec). Ale z racji, ze jest to moje pierwsze autko i miało służyć do nauki jazdy nie zwracam na to tak bardzo uwagi. Plany nieco sie zmieniły bo spodobała mi sie b5 i prawdopodobnie zostanie na dłużej. Auto kupilem na stalowych 15" Dane:Audi A4 B5 Sedan 1999rSilnik: 1.8 ADR 125kmPrzebieg: 145 000 kmLakier: LZ5L Mingblau basecoat Wyposażenie: - El regulacja świateł - El. lędźwie w fotelach- ABS- Centralny zamek- 2 poduchy powietrzne kiera i pasażer- Wspomaganie kierownicy- Radio Audi Concert- Immobilizer - 2x el. szyby Zmiany do tej pory: - Filtry, płyny itp. - Świece NGK - Nowy zawias -40mm - Komplet wahaczy - Końcówki drązka - Fotele w skórze - 2din (kupione nie załozone) - Nowy zacisk tył - Klocki Bosch przód - Tarcze Ferodo przód - Diody w klamkach - Pompa abs + pompa hamulcowa - Felgi ori Audi 16" Kilka fotek: Niestety nie mam żadnych zaraz po zakupie auta wiec wrzucam od najstarszych: Niedługo po zakupie ale juz nie na stalówkach Moje drugie hobby czyli rowerek Tutaj obok cinkusia który był przez chwile autem zastępczym Na nowym zawiasie -40 mm W planach mam założyć tablet podłączony oczywiscie z całym audio w aucie w miejscu radia 2din, jakas fajna 17" albo moze nawet 18" na lato polakierować bepiątke i ogolnie doprowadzić lakier do idealnego stanu zderzak S4 na przód gwint na nastepny sezon Edytowane 10 Października 2014 przez vantrilio
radek_siara Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 ładny przedlift, skóra w srodku to wg mnie najwartościowszy mod jak do tej pory zapodasz może foto z profilu jak Ci siadła fura na -40? No i Jaki masz tam zawias? Jakis kit, gwint i jakiej marki?
vantrilio Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Ale to jest polift Foto z profilu wrzuce niżej, amorki MTS -40, szalu ni ma xd troche rozmazane i w sumie nie siadl tak fajnie jak bym tego chcial
jacca90 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Jeśli to jest polift to dlaczego 95r?
vantrilio Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Ajjj, sory zrobilem jakas literówke z rocznikiem, ja jestem z 95, prawidłowy to 99 oczywiscie Fotki z wymiany foteli i jakies głosniczki na przód btw. fotele welurowe + kanapa w tym materiale ze zdjecia i 3 ramienna kierownica są na sprzedaż. Za niedługo tez konsola 1din i radio concert tez beda wolne. Mam też 4 felgi stalowe 16" pod citroena i 4 felgi stalowe z oponami zimowymi 15" pod audi. Edytowane 10 Października 2014 przez vantrilio
radek_siara Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Foto z profilu wrzuce niżej, amorki MTS -40, szalu ni ma xdtroche rozmazane i w sumie nie siadl tak fajnie jak bym tego chcial No spodziewałem się też, że to niżej siadło to jednak jedynym sensownym rozwiązaniem jest gwint
vantrilio Opublikowano 16 Października 2014 Autor Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Jest 2 din i swiatełka US, teraz czaje sie na tablet zeby go jakos dobrze wmontować i pewnie przez zime poszukam sobie felgi, mysle nad 17" z mercedesa. Dodatkowo mam do sprzedania(nie moge pisac w dziale ogłoszenia) http://olx.pl/oferty/uzytkownik/siDP/ Edytowane 16 Października 2014 przez vantrilio
Rekomendowane odpowiedzi