donkristos Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 co któreś odpalenie piszczy mi sygnał i mruga czerwona lampka od hamulców na wyświetlaczu zegarów. Klocki mam w bardzo dobrym stanie i płyn mam na maxa. Nie wiem o co chodzi. Czy ktoś ma jakiś pomysł?
majkel_majki Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Nie świeci się wtedy z tym znaczkiem kontrolka abs-u albo asr/esp? W takim wypadku oznaczałoby to usterkę w układzie.
donkristos Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 świeci mi się tylko znaczek czerwony na FISie i wygląda mi to na hamulce. nic więcej się nie zapala. nie mam asr a dioda absu się nie zapala.
Sławosz(+) Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 najprawdopodobniej akumulator się za przeproszeniem wysrał ... miałem to samo u siebie, 3-4? sygnały i taka, czerwona (o) kontrolka migała chłody przyszły... a poza tym to temat do zamknięcia bo już nieraz było...
domjenick Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 jesli masz klocki z czujnikami popatrz na koostki i przewody,jesli nie styka nie ma obiegu i kontrolka sie zapala
Oskaro Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Sprawdź czy poziom płynu jest na tyle wysoki że przykrywa czujnik.
karcio7 Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 mam to samo, mechanior powiedział żebym wymienił akumulator bo ten pada
Wąski Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 mam to samo, mechanior powiedział żebym wymienił akumulator bo ten pada
tomcio1600 Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Czy sytuacja nie pojawia sie szczegolnie w wilgotny dzien ? (czyt. opady deszczu badz - po nich) Najprawdopodobniej wystarczy docisnac czujniki od klocków i ABSu ewentualnie wyczyscic je :] Zrób to zanim wyrzucisz akumulator jak koledzy i mechanior radza.. (ps. przyłoz miernik do aku a sie dowiesz w jakim stanie on jest...)
Rekomendowane odpowiedzi