tommylee Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 jak w temacie, czy można samemu dołożyć pakiet schowek czyli pod przednie siedzenia? Czy fotele mają jakiś inny dolny stelaż pod te schowki? Fajny bajer a nie mam tego u siebie. Ktoś to może rezał? Jakie są tego ceny w ASO bo na allegro nic nie można znaleźć pzdr
kazuyaet Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Tak można. Można dołożyć bez problemu schowki pod siedzenie i siateczki na tył fotela ja jestem w trakcje kompletowania. CO do cen nic nie doradze ja załatwiłem po znajomośąci. Na rynku wtórnym to jest żadkość. Ale pewnie za pojedyńczy schowek albo siateczke po 100 pewnie trzeba zapłacić oczywiście za używke.
GRazny Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 gdzieś tu na forum znajdziecie info że siatka na fotel wraz z plastikami kosztuje w ASO 600zł więc do nich raczej nie warto jechać... no ale skoro Concert u nich 3960zł to czego się spodziewać... a te schowki pod siedzeniami to malutkie raczej... przynajmniej u mnie... ot taki bajer.
Wąski Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 A taki schowek można założyć do każdego fotela czy są różnice
Hołk Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 jak w temacie, czy można samemu dołożyć pakiet schowek czyli pod przednie siedzenia? Czy fotele mają jakiś inny dolny stelaż pod te schowki? Fajny bajer a nie mam tego u siebie. Ktoś to może rezał? Jakie są tego ceny w ASO bo na allegro nic nie można znaleźć pzdr Tak się składa że mam jeden schowek i jedną siatkę z prawego fotela. Za proponuj cenę jaka cię zadowala. :gwizdanie:
tommylee Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 A taki schowek można założyć do każdego fotela czy są różnice no właśnie, czy to na pewno można włożyć pod każdy fotel? Czy ktoś kto to ma, może się wypowiedzieć?
Hołk Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Sprawdzę i napisze wieczorem bo mam wolne fotele bez schowków. Wykręcę schowek i przypasuje do tego bez. Może nawet fotkę zrobię.[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2008, 13:05_________________________________________________Wszystko pasuje tylko w siedzeniach są prostokątne otwory w które wkłada się blaszki z gwintami. Coś takiego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a5b4156602e54648.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38799ab36633d791.html
adamooo Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 no piękna sprawa z tym schowkiem będzie miejsce na cb
GRazny Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 no piękna sprawa z tym schowkiem będzie miejsce na cb półki pod kierownicą nie masz - tej wąskiej-samozaciskowej? ideał do CB...
adamooo Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 no piękna sprawa z tym schowkiem będzie miejsce na cb półki pod kierownicą nie masz - tej wąskiej-samozaciskowej? ideał do CB... tam już mam centralke od zagarów defi..
Wąski Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 jak w temacie, czy można samemu dołożyć pakiet schowek czyli pod przednie siedzenia? Czy fotele mają jakiś inny dolny stelaż pod te schowki? Fajny bajer a nie mam tego u siebie. Ktoś to może rezał? Jakie są tego ceny w ASO bo na allegro nic nie można znaleźć pzdr Tak się składa że mam jeden schowek i jedną siatkę z prawego fotela. Za proponuj cenę jaka cię zadowala. :gwizdanie: Jak coś jestem chętny na zakup :gwizdanie:
tommylee Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 Jak coś jestem chętny na zakup :gwizdanie: już zakupiłem :>
bogi Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Jak możesz podaj jakieś numery vag tych schowków
tommylee Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 Jak możesz podaj jakieś numery vag tych schowków jak tylko do mnie przyjdą to napiszę numery, chyba ze ich tam nie będzie
Hołk Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Jak możesz podaj jakieś numery vag tych schowków Jedyne jakie na nim są to na szufladzie 8304930 a na ramce 8304918. Podałem numery z prawego lewego nie posiadam.
rutkap Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 a w ogóle pod lewy fotel też jest taki schowek? Hołk jeśli to nie tajemnica to ile dałeś za ten komplecik?
tommylee Opublikowano 22 Września 2008 Autor Opublikowano 22 Września 2008 Hołk jeśli to nie tajemnica to ile dałeś za ten komplecik? Hołk to był sprzedający, ja kupiłem to od niego
GRazny Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 a w ogóle pod lewy fotel też jest taki schowek? mam też - są 2 w komplecie...
Rekomendowane odpowiedzi