piotrek94 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Witam wszystkich klubowiczów , chciałbym Wam przedstawić swojego Awanturnika. Na forum goszczę już od dłuższego czasu więc najwyższy czas aby przedstawić swoje autko. Audi posiadam już dwa i pół roku, jest to A4 z 1996r 1,9 TDI AFN 110KM, kupiłem typową serię ale w tym sezonie zacząłem swoją przygodę z modzeniem Modyfikacje: -na początek demontaż haka -później wpadły springi obniżające H&R -listwy drzwiowe i progi pomalowane w kolor -przedni zderzak poliftowy zespawany z dokładką oraz zrobiony na gładko -tylny zderzak zespawany z dokładką -ładniejsze końcówki wydechu -demontaż wycieraczki oraz emblematów z tylnej klapy -kratki zderzaka, halogeny i grill w czarny mat -lampy przód poliftowe -lampy tył poliftowe -rozpórka górna -gwint zamiast sprężyn -fele 18" s-line -fotele RECARO w materiale -xenon HID 4300k -grill S4 pomalowany w czarny mat I to chyba by było na tyle, i tak myślę że sporo jak na jeden sezon Plany: -dodatkowe osłony pod maską z passata VR5 -ramiona wycieraczek z passata FL -kierownica 3-ramienna -konsola 2din -wycięcie kata -podniesienie mocy -podświetlane kratki nawiewów FOTO Wszelkie sugestie i uwagi mile widziane Serdecznie pozdrawiam
Hesik Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Wywal ten Zenon jak nie masz samopoziomowania i furka jest cacy widać ze dbasz i w dobra stronę idziesz
piotrek94 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Opublikowano 23 Października 2014 Dzięki kolego, jak się dba tak się ma
LUKASZ1989 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Jest dobrze Do planów dopisz duże prawe lusterko od anglika i daszek na klapę alaRS
novwy Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Kolor jak mój ;-) Fajnie idziesz z tematem modyfikacji, powodzenia w dalszych planach.
piotrek94 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Opublikowano 23 Października 2014 Jest dobrze Do planów dopisz duże prawe lusterko od anglika i daszek na klapę alaRS Z tym lusterkiem to już nie jeden mi to powtarza Daszek będę miał na uwadze
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 na zywo jest spoko jak cos ma mój patronat
Hesik Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Długo z tablicami za szyba smigasz?
piotrek94 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Gdzieś tak od końca marca Zakończenie sezonu w Lublinie Edytowane 27 Października 2014 przez piotrek94
Srebrna_Niunia Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Wg mnie popraw zderzak przód bo widać łączenia tak gdzie była tablica po drugie oklejenie dekorów dla mnie to noi kiera od s-ki jak by wpadła to duży + .Pozdrawiam ,również wczoraj pod Areną byłem:)
Babel Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Chrom listwy wokół szyb oryginalne czy dokładane? Tylko to mi tutaj nie pasuje Do zdjęcia bądź w czarny mat jak grill je dać
piotrek94 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Masz rację, zderzak do poprawki, tak jak i dekory, niestety nie da się tego ukryć. Kiera wpadnie na pewno Dojazd do stadionu mógłby być jakoś oznaczony bo niektórzy nie mogli wcale trafić, mi się udało. A Twoja furka zacna, jest na czym oko zawiesić Chrom listwy wokół szyb oryginalne czy dokładane? Tylko to mi tutaj nie pasuje Do zdjęcia bądź w czarny mat jak grill je dać Listwy dokładane, będą zdjęte w najbliższym czasie Edytowane 27 Października 2014 przez piotrek94
chudy30 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 nie lubię tego koloru ale twoja dziwnie niezle nawet wygląda +
Srebrna_Niunia Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Do ideału jej dużo brakuje ale jak na mody od kwietnia to uważam że nie jest źle
piotrek94 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 Od razu wszystkiego się nie zrobi Powoli, powoli i coś wyjdzie. Grube projekty tworzą się latami, jak to mówią
Srebrna_Niunia Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Mój projekt powoli dobiega końca.Na lato koło 3SDM i jakiś konkretny środek i zaczynam z nowym projektem:))
piotrek94 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 Czyli taka sytuacja Ja od maja zacząłem prace przy drugim aucie i w następnym sezonie chciałbym się nad nim bardziej skupić Myślę że jakoś razem je będę ciągną
Srebrna_Niunia Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Ja skończe projekt i prawdopodobnie pojdzie pod młotek;)
Rekomendowane odpowiedzi