Longer_007 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 Znalazłem na forum tutorial o wymianie kierownicy na poliftową, trochę jest z tym roboty i faktycznie sporo gratów trzeba.
peacenotwar Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 a trójramienny przedlift?
Longer_007 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 a trójramienny przedlift? a mniej jest zachodu ?
Faraday Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Trójramienna z przedlifta pasuje p&p ale jest droga i rzadko w dobrym stanie. Co do gratów nie jest tego tak dużo , w 200 zł ze wszystkim się zamkniesz jak dobrze poszukasz ( to i tak taniej niż trójramie z przedlifta ) Nie rozumiem ciśnienia na środkową konsole 2 din w przedliftach, wydać ponad 1500 ziko , rozpruć cały kokpit, szarpać się z tym pewnie tydzień po to żeby mieć 20 letnią nawigację. Fakt faktem wygląda to ładniej niż konsola przedliftowa 1 din ale czy warto ? Już chyba lepiej dołożyć te pieniądze i kupić polifta A co do samochodu bardzo ładna sztuka, jedyne co bym zrobił to lampy tylne I lub II lift ( I lift wygląda praktycznie jak II i pasuje p&p więc ku nie mu bym się kierował )
Longer_007 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Nie wiem czy nie pójść w stronę ori rocznika ale igła Tak jak ze starymi komiksami w folii Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Longer_007
Faraday Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Też dobry pomysł ale kiera i tylne lampy przedliftowe to dwie rzeczy które moim zdaniem nie są szczytem designu i warto je zmienić
sebidi Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Trójramienna z przedlifta pasuje p&p ale jest droga i rzadko w dobrym stanie. Co do gratów nie jest tego tak dużo , w 200 zł ze wszystkim się zamkniesz jak dobrze poszukasz ( to i tak taniej niż trójramie z przedlifta ) Nie rozumiem ciśnienia na środkową konsole 2 din w przedliftach, wydać ponad 1500 ziko , rozpruć cały kokpit, szarpać się z tym pewnie tydzień po to żeby mieć 20 letnią nawigację. Fakt faktem wygląda to ładniej niż konsola przedliftowa 1 din ale czy warto ? Już chyba lepiej dołożyć te pieniądze i kupić polifta A co do samochodu bardzo ładna sztuka, jedyne co bym zrobił to lampy tylne I lub II lift ( I lift wygląda praktycznie jak II i pasuje p&p więc ku nie mu bym się kierował ) Oj kolego warto mnie 2 din wyszło niecałe 400 juz z navi Jak widziałem te przelaczniki z audi 80 to mnie choroba brała pewno mona kupić polifta ale lepiej smakuje własna robota
Faraday Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 No to trafiłeś los na loterii z taką ceną za części Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka
sebidi Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Idzie kupić bez problemu tylko trzeba szukać gorzej z rns d ale zawsze można symphony wrzucić tez ładnie wyglada
Faraday Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Przeglądając forum widziałem same oferty za 800 zł za samą konsolę bez rnsa więc stąd moje stanowisko :-) Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka
sebidi Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Konsola może być 1 din prosta przerobka wystarczy sam kosz kupić są ze dwie szt na allegro za 100-120zl klimatronik 2 din bez foteli za 50 i w zasadzie symphony za 100 i szafa gra
Faraday Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 A samo złożenie do kupy , duże fikolki trzeba zrobić żeby to spasowac? Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka
sebidi Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 W samym klimatroniku 2 kable do zmiany przyciski liftowe jak chcesz to jest temat jak je podłączyć ja z tego zrezygnowałem bo chciałem 2 kubki a przycisk mgielnych wrzuciłem pod kierownice W konsoli do przelutowania 2 mocowania pod kosz 2din więcej strachu niż roboty tak naprawdę
Longer_007 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 No szczerze mówiąc to jedynie ta kiera mnie denerwuje, tu się zgodzę, że warto ją zmienić. Tą p&p to bym chętnie przytulił
sebidi Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 No szczerze mówiąc to jedynie ta kiera mnie denerwuje, tu się zgodzę, że warto ją zmienić. Tą p&p to bym chętnie przytulił Od kiery się zaczyna ....[emoji16]
Faraday Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Longer to pisz do kolegi Radekst, ogłasza się że będzie miał taką na sprzedaż bo wrzuca inną. Tylko pewnie po tą kiere to kolejka się ustawi Sebidi na telefonie nie widziałem zdjęć teraz dopiero na komputerze odpaliłem, trochę na łatwiznę poszedłeś nie montując przycisków hehe gdzie je schowałeś ?
sebidi Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Na łatwiznę nie bo od samego początku nie miałem w planach .regulacja wysokości jest jak w lifcie a ten jeden jedyny przycisk mgielnego tył jest we wnęce na ks serwisową pod kierownicą idealnie tam wlazl
fireman tom Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Mam pytanie do właściciela tematu. mianowicie gdzie można dopaść taki bagażnik do sedana i jakie to są koszty ?? A druga sprawa gdzie dostać te białe boczne kierunki?? Edytowane 28 Stycznia 2016 przez fireman tom
Rekomendowane odpowiedzi