blaszczuEL Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Cześć Tak jak w temacie - pilnie potrzebuję tokarza bo muszę dorobić 2 pierścienie. Czy macie kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam Maciek
Waść Kolorowość Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Cześć Tak jak w temacie - pilnie potrzebuję tokarza bo muszę dorobić 2 pierścienie. Czy macie kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam Maciek A w jakim województwie ?
OficeR Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Cześć Tak jak w temacie - pilnie potrzebuję tokarza bo muszę dorobić 2 pierścienie. Czy macie kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam Maciek A w jakim województwie ? Może w podkarpackim i dlatego napisał w spotach łódzkich
Waść Kolorowość Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Cześć Tak jak w temacie - pilnie potrzebuję tokarza bo muszę dorobić 2 pierścienie. Czy macie kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam Maciek A w jakim województwie ? Może w podkarpackim i dlatego napisał w spotach łódzkich Nie czytam nagłówków
blaszczuEL Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Łódź - nie mam pojęcia dlaczego mi się wszystko poprzestawiało w profilu... Więc pomoże ktoś? Edytowane 24 Października 2014 przez blaszczuEL
MATIUS Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 maratońska retkinia przed salonem kia p.kaźimierczak starszy gość może coś pomoże
blaszczuEL Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 MATIUS dzięki, spróbuję tam uderzyć
toma085 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Jakie te pierścienie kolego potrzebujesz jak coś to wal na pw , mam tokarkę to się coś pomyśli.
blaszczuEL Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 Jakie te pierścienie kolego potrzebujesz jak coś to wal na pw , mam tokarkę to się coś pomyśli. Sprawa już załatwiona ale na przyszłość będę pamiętał, dzięki Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi