kicaj112 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Witam wszystkich Chciałbym zapytać jak zdjąć ten plastik z tyłu foteli przednich. Chodzi mi o ten z tą siatką. Pozdrawiam, z góry dzięki za info
roae Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) od góry podważasz płaskim śrubokrętem(troche pokaleczysz plastik, ale po zamontowaniu nie widać) i jak się góra odchyli, wkładasz łape na dole są dwa zatrzaski. niektórzy zaczynają od dołu ale ja nie dałem rady. Edytowane 24 Października 2014 przez roae
kicaj112 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 Dzięki za szybką odpowiedź :-) a powiedz mi na ilu łącznie zatrzaskach siedzi ten plastik? ;-)
misiek95 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Od dołu wkladasz 2 konkretne srubokrety i jak energicznie i odwaznie szarpniesz to puści bez problemu Na dole są 2 zatrzaski i to wszystko
oyamabdg Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Koledzy napiszę w razie jakby z rady korzystał ktoś mająć przedlifta. Ja w poprzednim audi wymieniałem to (95r) no i na dole było przykręcone to na 2 śrubki. Po odkręceniu zeszło bez użycia żadnej siły. W obecnym też się temu przyglądałem i śrubek nie widziałem także w razie czego skorzystam z Waszych rad
Rekomendowane odpowiedzi