Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ekologia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(...) nasze autka juz kompletnie nic nie zmieniaja. i te wszystkie normy to robienie z ludzi wala i udawanie ze sie cos robi dla planety.

:polew: :polew: :polew:

Stary - do strefy śmiechu powinieneś to dać ...

mi się ekologia kojarzy z ekoterroryzmem... i z ekoterrorystami zrobiłbym to samo co należy zrobić z (tu sobie wypełnić)

czyli:

za stodołę i rozstrzelać.

Aaaalbo nie zrozumiałem co chciałeś przekazać, albo masz nieźle nasrane we łbie ... :D

Ale, żeby nie było, że tylko OT -uję.

Lekcewazenie kwestii ekologicznych to jak sranie pod siebie. No, oczywiście, ze można... Jak ktoś lubi ...

Ja nie lubię, dlatego bardzo mocno się staram robić wszystko co się tylko da.

Opublikowano

Aaaalbo nie zrozumiałem co chciałeś przekazać, albo masz nieźle nasrane we łbie ...

Witek-roz....ales mnie teraz :polew:

Opublikowano

Ja w przysłości chcę się zająć montażem turbin wiatrowych, paneli słonecznych itp, a w dalszej przyszłości być może też produkcją... :)

Wiatraki_-_archiwum.jpg1180697000.jpg

Opublikowano

za stodołę i rozstrzelać.

U mnie ciężko o stodołę bracie. Ale już wiem, czemu akurat Ty masz takie poglądy.

Opublikowano

Pogadajcie z ludzmi z Augustowa. Oni znają bardzo dobrze kwestie ekologiczne, bo odczuli i odczuwają je na własnej skórze.[br]Dopisany: 15 Październik 2008, 12:28_________________________________________________Bo trzeba odróżnić pewne rzeczy i wartości

Opublikowano

Bo trzeba odróżnić pewne rzeczy i wartości

Święta racja.

Opublikowano

Bo trzeba odróżnić pewne rzeczy i wartości

Święta racja.

Nom...

Augustów mówicie ...

4 lata mieszkałem między dwoma ulicami, którymi niemal 24h napierdzielały TIRy, a pod podłogą nawalała knajpa.

Jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby wy***ać Kampinos i pniakami winowajców za***ać ...

Co ja dziś taki wulgarny jestem :mysli:

Opublikowano

4 lata mieszkałem między dwoma ulicami, którymi niemal 24h napierdzielały TIRy, a pod podłogą nawalała knajpa.

Jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby wy***ać Kampinos i pniakami winowajców za***ać ...

Co ja dziś taki wulgarny jestem :mysli:

Ja też nie zauważyłem żeby ludzie z Augustowa chcieli zrównać Rospude z ziemią. Chcą tylko wyje..ć te TIR'y z miasta.

Opublikowano

Co ja dziś taki wulgarny jestem

...a tam Witek pirdolisz... :wink4:

Opublikowano

Byl kiedys fajny reportaz w angielskiej tv o segregacji smieci. Ludziska sie trudzili zeby to porozdzielac, a potem smieciara to zabrala i poszlo do tej samej "dziury" z innymi. Ale i tak segreguje.

Opublikowano

Fajne to. :th:

Opublikowano

ciekawe ile kosztuje taki zestaw...u mnie ostatnio pokazaly sie turbiny pradotworcze,a w anglii wieje...moze cos z tego wyjdzie...

Opublikowano

Turbiny wiatrowe pokazują się wszędzie, a co najlepsze sporo prywaciarzy zaczyna je stawiać na swoich posesjach (nie koniecznie te duże śmigła). :)

Opublikowano

mało tego że zasilasz swoje gospodarstwo to możesz jeszcze odsprzedać nadwyżkę energii, którą elektrownia musi kupić. Dodatkowo dostajesz kasę za wytwarzanie "zielonej energii" :decayed: z tym że jak się zdecydujesz na wiatrak to musisz wypożyczyć i ustawić na rok urządzenie do pomiaru wiatru u Ciebie na polu. Wtedy odczytasz dane i zobaczysz czy Ci się bezie kalkulowało ustawienie wiatraka :)