reikeb Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Witam wszystkich Od kwietnia 2014 roku jestem posiadaczem kolejnego audi w mojej familii A mianowicie nabyłem razem z dziewczyną ( dla niej ) a3 1.9 TDI rok 1998. Troche mocy jest, dla kobiety jak najbardziej wystarczy, jak na razie xD Seryjne wyposażenie : - tempomat - Climatronika brak ale jest za to szyber - sportowe fotele - zdejmowany hak - elektryczne szybki - wspomaganie - tyle W planach do rezania : - lampy przednie polift ( poszukiwania trwają ) - uchwyt na kubek ( zrealizowane ) - nowe radio pod kolor ( zrealizowane ) - gałka a'la S-line ( zrealizowane ) - przydymienie tylnich lamp ( zrealizowane ) - grill w czarny mat - wiele innych które wyjdą w trakcie Oto kilka fotek : A oto jeden z pierwszych modów : Pozdrawiam
Seikokilla Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 to już chyba nie aktualne jak 8P szukasz?
qruku Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Siema też mam A3 z tego roku. Silnik 110 KM ALH ? Widzę że dziewczyna mocno wyrozumiała skoro zgodziła się na auto bez klimy Pozdrawiam
reikeb Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Auto sprzedane zastąpione a3 8p 2004 rok s-line można zamykać
Rekomendowane odpowiedzi