reikeb Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam wszystkich Od kwietnia 2014 roku jestem posiadaczem kolejnego audi w mojej familii A mianowicie nabyłem razem z dziewczyną ( dla niej ) a3 1.9 TDI rok 1998. Troche mocy jest, dla kobiety jak najbardziej wystarczy, jak na razie xD Seryjne wyposażenie : - tempomat - Climatronika brak ale jest za to szyber - sportowe fotele - zdejmowany hak - elektryczne szybki - wspomaganie - tyle W planach do rezania : - lampy przednie polift ( poszukiwania trwają ) - uchwyt na kubek ( zrealizowane ) - nowe radio pod kolor ( zrealizowane ) - gałka a'la S-line ( zrealizowane ) - przydymienie tylnich lamp ( zrealizowane ) - grill w czarny mat - wiele innych które wyjdą w trakcie Oto kilka fotek : A oto jeden z pierwszych modów : Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 to już chyba nie aktualne jak 8P szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Siema też mam A3 z tego roku. Silnik 110 KM ALH ? Widzę że dziewczyna mocno wyrozumiała skoro zgodziła się na auto bez klimy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Auto sprzedane zastąpione a3 8p 2004 rok s-line można zamykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi