sancez1 Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Witam Witam Ciesze sie z znalazlem wlasnie strone gdzie napewno znajde odpowiedz na wszystkie nurtujace mnie pytania Bo odpowiedzi od znachorow wcale mnie nie urzadzaja ... Zaczne moze od tego zajechalem se A4 B6 AVF wogole pierwsze Audi w sumie to wogole pierwsze auto ...Rzecz jest w tym ze fajans kompletnie ni c**ja nie mam pojecia o niczym ale tak powaznie ... NIc a nic A nie ukrywam ze pierwsze autko najwazniejsze a chcialbym zeby zawsze smigalo na ziher Wiec auto kupilem w Belgii w Antwerpii zlym rozwiazaniem bylo jechac po auto przez NL .... Nic na to nie poradze ... To tak wbilem na gielde zobaczylem moja slicznotke i to bylo tyle ... wykartkowalem szmaciarzowi siano i w sumie nawet sie nie przejechalem przed zakupem Tak to jest czasami .... Ale rzecz w tym autko jak dla mnie rewelacja Przyjechalem i zaczely sie dziac dziwne rzeczy Autko przejechane ma 170000 tys (2003) i powiem wam ze wyglada na tyle wiec nie robie problemu i nawet wydaje mi sie ze nie chce znac prawdziwego przebiegu ... Ale do rzeczy oczywiscie pojechalem do mechanika I slysze : Amortyzator tylni , Stabilizatory , klocki No mysle sobie git ale caly czas cos mi nie pozwalalo spac ...Kiedy jezdzilem przy kazdej kolejnej zmianie biegow buczalo wrocilem do do mechanika : Okazalo sie skrzynia biegow do wymiany , kolo zamachowe i sprzeglo osralem sie Dobra zaplacilem Wszystko gra i buczy Teraz pytanie co jeszcze powinienem prawdzic co jeszcze powienienem wymienic i na co jeszcze powinienem zwracac uwage bo nieukrywam dluzsza chwile chcialbym posmigac moim autkiem .. Kolejna kwestia jeszcze jestem przed rejestacja : wiec czy moge w umowie wpisac cenne nizsza z powodu takiego ze kupielm uszkodzone i powiedizec ze wjechalo jako auto uszkodzone ??? Kolejna rzecz ubezpieczalna gdzie bedzie git ? Alarm ( jesli tak to jaki ) bo slyszalem ze wlasnie B6 sa chodliwe , Parking czy AC ? Prosze o cenne rady Nieukrywam ze zalezy mi na solidnej opiece nad moim samochodzikiem POZDRAWIAM ( bez smiechow prosze
!Tommy Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 wystarczy jeden temat. a jzu ze 3-4 widzialem takie same
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Ja też myślę, że No ale kolego sancez, każde auto, które kupujesz ma coś do wymiany, więc nie dziw się, że jeszcze trochę musisz dokładać. Zmień olej, wszystkie filtry, następnie rozrząd, posprawdzaj zawieszenie i hamulce i na razie tyle. Reszta sama będzie wychodziła. Trudno powiedzieć czy parking czy AC, bo nawet nie wiemy gdzie mieszkasz (jakie osiedle itp.) - ja osobiście wolałbym AC. Z umową bardzo nie kombinuj, bo jak będziesz miał za niską cenę to i tak przyjmą wartość rynkową. Na przyszłość staraj się pisać krótko, zwięźle i na temat w odpowiednich działach, wątek zatytułuj jakoś sensownie i nie rzucaj ch*jami. :th:
sancez1 Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 zrozumielem ... Jeszcze jedno co znaczy OMG ? dyskretnie !
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 zrozumielem ... Jeszcze jedno co znaczy OMG ? dyskretnie ! http://www.miejski.pl/def-4 A tak poza konkursem ..to jak na pierwsze auto to lepiej omijać giełdy typu Utrecht Można tam kupić taniej autko ..ale kawiatki wyrastają później i wychodzi , że to co było tanie ..robi się nieco droższe
sancez1 Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 ............... Wszystkie wskazowki zrozumialem .... Dzieki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi