mlody800 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Witam po długich poszukiwaniach w końcu jest... Przesiadka z 80 b4 1.9 tdi Rok produkcji: 2004.11.26Skrzynia biegów: manualna 6 biegowaMoc: 190 KMPojemność skokowa: 1800Oznaczenie silnika: bexNadwozie: AvantWYPOSAŻENIE - Klimatronik dwustrefowy - Nawigacja w FIS-i - Tempomat - Kolorowy fis - Nawigacja - rns-e - pakiet śiatło -pakiet chrom -Abs -Kontrola trakcji -Immobiliser -Centralny zamek sterowany z klucza -Elektryczne szyby przód -Elektryczne lusterka -Tapicerka pół skóra -zestaw głośnomówiący bluetooth itp Witam po długich poszukiwaniach w końcu jest... Przesiadka z 80 b4 1.9 tdi Rok produkcji: 2004.11.26Skrzynia biegów: manualna 6 biegowaMoc: 190 KMPojemność skokowa: 1800Oznaczenie silnika: bexNadwozie: AvantWYPOSAŻENIE - Klimatronik dwustrefowy - Nawigacja w FIS-i - Tempomat - Kolorowy fis - Nawigacja - rns-e - pakiet śiatło -pakiet chrom -Abs -Kontrola trakcji -Immobiliser -Centralny zamek sterowany z klucza -Elektryczne szyby przód -Elektryczne lusterka -Tapicerka pół skóra -zestaw głośnomówiący bluetooth itp Edytowane 3 Listopada 2014 przez mlody800
RumJanek Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 No i bardzo śliczna, nie to co moja Ciekaw jestem ile dałeś za nią. Masz jakieś zdjęcia środka? Ogólnie to gratulować, na oko widać że ktoś dbał o nią.
jozek726 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 bex w quattro i s-line daj foto wnętrza
mlody800 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam Już wystawiam na chwile obecną mam tylko takie, jutro postaram się o więcej Co do ceny to tanio nie było
krzysiekvtec Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 ładna sztuka jak zdrowy motor to gratulacje
mlody800 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Motorek zdrowy tylko pare poprawek lakieru mnie czeka, ale w piątek oddaje do lakiernika. Z rzeczy do zrobienia czeka mnie: -czyszczenie laseru w navi -uszczelnienie lampy -przyciemnienie szyb -pozbycie się wycieku (pokrywa zaworów) -porządny wosk przed zimą Rozrząd zrobiony, płyny wymienione Audi kupiłem w polsce od pierwszego właściciela rok w kraju. Były właściciel zamienił a4 na a6 allroad 2.7 biturbo. Znaleziona przypadkiem na tablicy facet w opisie na pisał "audi a4 unikat"
lizuk1990 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Śliczna, właśnie takiej szukam... Bajka!!! Zakochałem się
Sebastianb6 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Bardzo ładna.Gratulacje.Wrzuć trochę wiecej fotek wnętrza
Rekomendowane odpowiedzi