daniio1 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Chciałbym się pochwalić swoją audicą w wersji S-Line, mam nadzieje, że się spodoba Autko jest z konca listopada 2004 roku, przebieg ma 202 tys , wg książki i historii serwisowej też Na razie oprócz szyb i felg nic ciekawego nie robiłem, ale jestem otwarty na ciekawe pomysły Myśle nad czarnym grillem, żeby pasowało do szyb, felg i listew czarnych. Niektóre zdjęcia troche zamazane, bo robiłem dzisiaj jak się już sciemniało
Arkadius46 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Świetnie się prezentuje w środku i na zewnątrz, kolorek rzadko spotykany malina
Czaszy Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Fajna, jak szukasz pomysłów to proponuje glebe
Ans Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) śliczna! Dawaj eibacha zastanawiałem sie wczesniej nad identycznymi felgami, fajnie wyglądają Edytowane 2 Listopada 2014 przez Ans
daniio1 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Z okazji, że było dzisiaj 15 stopni, mały update po myciu @Jozek726 - Ten czarny grill na Twojej audicy to plasti dip ? Edytowane 2 Listopada 2014 przez daniio1
daniio1 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 A to gdzie można nabyć taki fajny grill, górny i dolny ?
wladi Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Piękny kolor no i wypasik też ujdzie grille kupisz albo w aso albo szukaj na forum
jozek726 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 dokładnie, ASO albo allegro ale ciężko to znaleźć używane
Rekomendowane odpowiedzi