djzak Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 witam chlopaki .. niech mi ktos napsisze krok po kroku jak zmienic wykodowac doswietlanie zakretow w b7 bixenon ..bo niechce tego .. mam vcds i czy da rade wlaczyc doswietlanie ale halogenami ...
szeryf Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 A w czym Ci to doświetlanie przeszkadza? Przecież tego wcale nie widać że to działa, przynajmniej ja nie widzę Doświetlania halogenami nie da się ustawić kodowaniem.
Grzehu Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 A w czym Ci to doświetlanie przeszkadza? Przecież tego wcale nie widać że to działa, przynajmniej ja nie widzę Doświetlania halogenami nie da się ustawić kodowaniem. Jak to nie widać jak widać ja widzę i to dosyć wyraźnie
szeryf Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja podczas normalnej jazdy tego nie zauważam :/
kdawid Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 jak się jedzie po nieoświetlonej krętej drodze to doskonale widać że działa doświetlanie.
djzak Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 umnie widac nawet na prsotej jak robisz szybki ruch kiera w lewo lub prawo to ognisko swiatla dokladnie sie przesuwa .. wiecie nie robi mi to i chce to wylaczyc;)
szeryf Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Tzn. że Ci to przeszkadza? Trzeba by poszukać w adaptacjach, bo w kodowaniu chyba nie ma możliwości wyłączenia.
djzak Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Tzn. że Ci to przeszkadza? Trzeba by poszukać w adaptacjach, bo w kodowaniu chyba nie ma możliwości wyłączenia. wywala mi blad doswietlania i chce to wylaczyc
Tom A4 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 w vcds masz podpowiedzi co dokładnie masz zakodowane a co nie więc w czym masz problem ?
PiterEL Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Witam Mam Seata Exeo z 2010r a to bliżniacze auto do Audi A4 B7...(częsciowo B6). Chciałem zapytać czy da się zakodować lub zaadotować doświetlanie zakrętów halogenami ? W centralnej Elektryce 09 nie mam długiego kodowania(long codding)... I chyba sie nie da ? A czy jest szansa zmiany sterownika i jaki musiałby mieć numer ? W B7 da się takie coś włączyć ?
wrclaguna Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 w seacie nie ma takiej opcji p.s.Jedynie to mozesz zrobic to ----> http://www.stemei.de/pages/coding/seat-exeo-3r.php
PiterEL Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Zmiana modułu 09 też nie wchodzi w grę ? Ale z tego co pamiętam mam najwyższy z literką chyba N. A w ogóle w B7 mozna było aktywować doświetlanie zakrętów ?
wrclaguna Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Nawet zmiana sterownika nic nie da ......... poprostu nie ma takiej opcji Podpinałes kompa? miałes jakąś podpowiedz ? jak nie ma to nie ma .Jedynie zewnetrzny moduł mozesz zalozyc , poszukaj na ALLEGRO
PiterEL Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Nie miałem właśnie żadnych podpowiedzi. A te z allegro działają jak chyba kierunek się włącza wiec trochę lipa. No nic trudno i szkoda.
wrclaguna Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Tzn. że Ci to przeszkadza? Trzeba by poszukać w adaptacjach, bo w kodowaniu chyba nie ma możliwości wyłączenia. wywala mi blad doswietlania i chce to wylaczyc Nie ma takiej opcji aby to wyłaczyc kompem , jedynie ingerencja qumatego elektronika . Gostek zna sie na rzeczy ----> http://www.xenony.pl/kontakt.html
Rekomendowane odpowiedzi