B5_Maly Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam serdecznie. Oto Moje Audi B5 Avant 1.8 ADR, przedstawię wam mój nowy nabytek w stylu na sezon zimowy. ;D Poprzedni właściciel zadbał o niezłe wyposażenie. -Ramki klubowe-Kupno 18 -calowych felg A6C6 225/40-Lampy przód polift -HID XENON H7 4300k-Zakup zegarów z fisem pełnym- LEDowe oświetlenie wnętrza SMD + LED SMD postojowe- Odświeżenie lakieru- Podświetlane kratki nawiewu-Scyzoryk kluczyk-Dwa durze lusterka podgrzewane (anglik) -4 szyby w prądzie-Ledy SMD pod tablice rejestracyjną-Białe przydymione boczne kierunki-Nowe opony zimowe na alufelgach słoneczkach-Założenie sekwencji LPG-Halogeny w zderzaku przedliftowym-Sprężyny obnizające tyl -gwint przód-Oklejenie dekorów alcantarą-Podświetlanie klamek-Nowe heble i klocki-Lampka przednia wewnętrzna poliftowaI przewiduje kolejne udoskonalenia. ;D
Arkadiush Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Dbaj o nią oby dobre mody były na pokładzie
slo Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 po 1 daj rejestracje tam gdzie być powinna
Arkadiush Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Powodzenia w modach większość modów to on ma już zrobionych ;]
Michu B5 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jest i ona autko mile wspominane tylko dbać
Arkadiush Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jest i ona autko mile wspominane tylko dbać dobrze godo
fafnasty Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) wlepy nie pasują Edytowane 3 Listopada 2014 przez fafnasty
LUKASZ1989 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Powodzenia w modach większość modów to on ma już zrobionych ;] Dobrze piszesz ale najważniejszy mod przed nim --> swap silnika na coś mocniejszego widziałbym tutaj 1.8T AJL
Arkadiush Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Powodzenia w modach większość modów to on ma już zrobionych ;] Dobrze piszesz ale najważniejszy mod przed nim --> swap silnika na coś mocniejszego widziałbym tutaj 1.8T AJL dobrze pisze bo to moje auto to ja wiem co tam jest w nim
LUKASZ1989 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Powodzenia w modach większość modów to on ma już zrobionych ;] Dobrze piszesz ale najważniejszy mod przed nim --> swap silnika na coś mocniejszego widziałbym tutaj 1.8T AJL dobrze pisze bo to moje auto to ja wiem co tam jest w nim Wiem wiem że to Twoja była nie jestem tutaj od dzisiaj
B5_Maly Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 wlepy nie pasują A co nie tak jest z wlepami.? Jakas propozycja.? Autko znane nam dbaj o nią Zadbam Powodzenia w modach większość modów to on ma już zrobionych ;] Dobrze piszesz ale najważniejszy mod przed nim --> swap silnika na coś mocniejszego widziałbym tutaj 1.8T AJL Czas pokaże może i będzie. ;DD Dbaj o nią oby dobre mody były na pokładzie Zadbam tak jak trzeba.
eurotrack Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 fajne autko, aczkolwiek te czerwone dekory w tym meszku? wymienił bym na srebrne badz czarne, ale o gustach sie nie dyskutuje tak czy siak, ładna fura
slo Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 wywal te stickery z tylnej szyby. to nie civic
B5_Maly Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Moje B5 dostało prezent na święta kompletny rozrząd zlikwidowanie wszelkich wycieków i wymiana oleju i filtrów. ; Olej Shell Helix HX7 10W40+FiltryRozrząd Pasek Gates i Rolki SKF napinacz hydrauliczny NTN pompa wody metelli Wszystkie uszczelniacze elring czyli 4 sztuki uszczelka pokrywy zaworówUszczelka chłodniczki oleju Nowy płyn chłodniczy G12+ a tu foto po rozebraniu przodu :
a4-freunde Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 no pieknie ... aby tak dalej ... do zobaczenia na spocie
Rekomendowane odpowiedzi