Lukas90 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam.Zauważyłem,że wycieka mi płyn pod spryskiwaczem.jak go wymontować,żeby wymienić gumowy oring? pomocy
Alladen Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Demontaż poprzez zdemontowanie przedniego zderzaka bo z każdej innej strony jest ciężko . jeżeli leje wymiana na nowy . Sam mam to przed sobą
Fido Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Spokojnie dasz radę bez ściągania zderzaka. Wystarczy zdemontować lampę. Przerabiałem to i dałem sobie radę. Trochę mało miejsca na klucz ale się udało.
Alladen Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 A jak się to ma do autopozimowania reflektorów ?
Lukas90 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 Usterka naprawiona,jak kolega wyżej wspomniał; dało sie bez ściągania zderzaka
COXymoX Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Usterka naprawiona,jak kolega wyżej wspomniał; dało sie bez ściągania zderzaka Kolego możesz troszke opisać co wymieniłeś, jaki rozmiar uszczelki/oringu, jak rozebrać sprysk aby go uszczelnić lub wymienić uszczelkę ? Też wycieka mi płyn przez spryskiwacz lampy
Rekomendowane odpowiedzi