Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Brak oswietlenia bagaznika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam naprawiałeś ? Czy ktoś Ci to robił ? Może mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym bo bym chciał też naprawić a nie wiem gdzie czego szukać. Jaki koszt naprawy ?.

Podłączam się do pytania. Może jakiś krótki manual ? :wink:

Opublikowano

Dowiedziałem się od Gareta że problemu należy szykać w bagażniku po prawej stronie, należy 0_0_productGfx_fdaa1ce11259b58c71debee8e

i problemu szukać gdzieś w pompce od centralnego zamka nie wiem może jakieś zmine luty albo coś w tym stylu, jak będę w domu to postaram się to sprawdzić i jak coś dam znać, nie jestem elektrykiem ale spróbuję sobie jakoś z tym poradzić, gdyby ktoś wiedział coś więcej na ten temat byłbym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Dowiedziałem się od Gareta że problemu należy szykać w bagażniku po prawej stronie, należy 0_0_productGfx_fdaa1ce11259b58c71debee8e

i problemu szukać gdzieś w pompce od centralnego zamka nie wiem może jakieś zmine luty albo coś w tym stylu, jak będę w domu to postaram się to sprawdzić i jak coś dam znać, nie jestem elektrykiem ale spróbuję sobie jakoś z tym poradzić, gdyby ktoś wiedział coś więcej na ten temat byłbym bardzo wdzięczny.

Witam czy rozwiązałeś problem tego oświetlenia. bo u mnie też nie świeci, zwarcie zrobiłem na żarówce przez pomyłkę.

Opublikowano

Ja mialem spalone cos w centralce zamka która znajduje się w podlodze bagaznika po prawej stronie jakby w boczku, obudowana taką okładziną, dokladnie juz nie pamiętam. Oddałem auto do elektronika koszt imprezy 150zł

Opublikowano

Ja mialem spalone cos w centralce zamka która znajduje się w podlodze bagaznika po prawej stronie jakby w boczku, obudowana taką okładziną, dokladnie juz nie pamiętam. Oddałem auto do elektronika koszt imprezy 150zł

Bo jako jedyna, żarówka bagażnika idzie przez przekaźnik. W mikrostyku w zamku ma być te 6v, które steruje tym przekaźnikiem. Bawiąc się tym mikrostykiem możemy usłyszeć stukanie dochodzące z pompki.