Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co to za felga?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, dekiel 13 napisał:

Nie napisałem, że są złe tylko lepsze są niemieckie /cyt. 'prawie jak niemieckie'./.  Auta sprzedawane w ASO mają fele włoskie , po prostu tańsze koszty wykonania. Co do ET to już kwestia miedzy producentem felg a Audi np.  B)

Ok, tylko trochę, nawet wspomnienie o chińszczyźnie, mnie trochę poruszyło ?

Poniżej RS6 nowka w Autorud Rzeszów na Gunnerach od GMP ?

292244EB-EE8E-4572-9963-84C0567B7E0F.jpeg

Edytowane przez vvalery

Opublikowano

Pękna sztuka . Fele też dałbym w czerń , no i niżej całość.  :wink:

Opublikowano

ma ktoś foto b8 na tej feldze 

Opublikowano

Witam, ma ktoś w swojej a4 b7 założone felgi 18' 8j et 35 lub 31 ? Bardzo bym prosił o zdjecia jak to siedzi ;) Chce zamówić felgi oxigin kt20 a tam przy naszym rozstawie śrub jedynie et 35 jest dostępne a pamietam, że gdzieś czytałem żeby felga była równo z obrysem auta powinno byc et 31. Niby tylko 4mm różnicy, o ile dobrze kojarzę, licze na szybkie sprostowanie jeżeli pisze głupoty. Z góry dzięki za pomoc! (;

Opublikowano

Co to za felga?

20200509_170403.jpg

19x9J ET34 ?

Edytowane przez qlimazz
Odp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej @vvalery

Chyba pytalem o Twoje fele w innym watku. Serio to bylo na pierwszym montazu ?

Jest wewnatrz nabita logowka Audi (wiem ze producenci zamawiala od podwykonawcow - w A4 B8 mialem Ronala z Czech, teraz mam Ronala z PolskI :) )?

Od razu mowie ze niczego nie podwazam tylko z ciekawosci pytam bo wlasnie poluje na ten wzor i w salonie w KRK stalo autko na takich felgach. Roznia sie jednak 2 detalami:
image.png

Opublikowano
19 godzin temu, gsa napisał:

Hej @vvalery

Chyba pytalem o Twoje fele w innym watku. Serio to bylo na pierwszym montazu ?

Jest wewnatrz nabita logowka Audi (wiem ze producenci zamawiala od podwykonawcow - w A4 B8 mialem Ronala z Czech, teraz mam Ronala z PolskI :) )?

Od razu mowie ze niczego nie podwazam tylko z ciekawosci pytam bo wlasnie poluje na ten wzor i w salonie w KRK stalo autko na takich felgach. Roznia sie jednak 2 detalami:
image.png

Ja nigdy nie wspomniałem, że moje były na pierwszym wyposażeniu. Miałem 18 na pierwszym. Te po prawej są na pierwszym były wtedy po 14,5 tyś i musiałbym na głowę upaść żeby tyle dać skoro można 3 tyś.  Kupiłem GMP która robi również te po prawej. Zresztą moje mi się bardziej podobają.

P.S. Teraz oryginały z oponami kosztują 6,5 tyś,. Za niedługo będą tańsze niż GMP Gunner ???

Edytowane przez vvalery

Opublikowano

@vvalery dzieki za odpowiedz. Zasugerowalem sie tym ze w B9 po duzym lificie te fele mozna miec za dodatkowe 1,5tys. No GMPki sa troszke bardziej zadziorne przez te naciecia :) Wlasnie takiej odpowiedzi szukalem - kto te audi sport dla nich robi :)

Pozdrawiam! 

Opublikowano
14 godzin temu, gsa napisał:

@vvalery dzieki za odpowiedz. Zasugerowalem sie tym ze w B9 po duzym lificie te fele mozna miec za dodatkowe 1,5tys. No GMPki sa troszke bardziej zadziorne przez te naciecia :) Wlasnie takiej odpowiedzi szukalem - kto te audi sport dla nich robi :)

Pozdrawiam! 

Grzesiek to ładnie żonglują cenami. Za 1,5tyś to jest tanio jak barszczyk, ale pewnie gdzie indziej sobie zrekompensowali. Chciałem oryginały, jakieś używki, na początku kupić, ale ceny odstraszały i człowiek nie wie tak naprawdę co kupi. Teraz wiem, że felga nowa, prosta z gwarancją i niedroga, a fajna. No i ET wg. mnie lepsze niż w oryginale dla Audi, gdzie felga z oponą jest bardziej schowana ET40 vs ET35 :-)

Pozdrawiam,

vvalery

Edytowane przez vvalery

Opublikowano

Z uzywka to zawsze bedzie loteria. Ja generalnie staram sie kupic niejezdzone (poprzednie 16 do B8 kupione zaraz po sciagniecu z A5 - w salnie wiec mialy moze pare km, do Nissana to samo). 

Dzieki za odpowiedz!

Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 19.05.2020 o 21:39, gsa napisał:

Z uzywka to zawsze bedzie loteria. Ja generalnie staram sie kupic niejezdzone (poprzednie 16 do B8 kupione zaraz po sciagniecu z A5 - w salnie wiec mialy moze pare km, do Nissana to samo). 

Dzieki za odpowiedz!

Pozdrawiam!

Pochwał się bo coś kupiłeś ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie wie ktoś jak się nazywa ten model felg? To 19. Wedlug opisu auta z ogloszenia niemieckiego to: "U46 Aluminium-Gussräder Audi Sport im 5-Arm-Pylon-Design" ale po wpisaniu tego w Google nic nie znajduje.

Screenshot_20200701-101936.png

Opublikowano
WWW.ORIGINAL-FELGEN.COM

Lochkreis, Mittenzentrierung, Felgengewicht, Modelle, Traglast, Nabendeckel Bestell-Nr, Neupreis

:hi:

Opublikowano
17 minut temu, boohmacher napisał:

Panowie wie ktoś jak się nazywa ten model felg? To 19. Wedlug opisu auta z ogloszenia niemieckiego to: "U46 Aluminium-Gussräder Audi Sport im 5-Arm-Pylon-Design" ale po wpisaniu tego w Google nic nie znajduje.

Screenshot_20200701-101936.png

8W0 601 025 CT lub DB

Edytowane przez Dev

Opublikowano

Wyglądają podobnie ale to nie te.

Opublikowano
W dniu 1.07.2020 o 22:31, dekiel 13 napisał:
WWW.ORIGINAL-FELGEN.COM

Lochkreis, Mittenzentrierung, Felgengewicht, Modelle...

:hi:

Dzięki wielkie kolego. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, ktoś może wie jakiej firmy jest ta felga ? Nie widzę na feldze nigdzie informacji o modelu. To jakiś chinol ? 

IMG_20201022_194758.jpg

Opublikowano
19 godzin temu, Mateusz_K napisał:

Panowie, ktoś może wie jakiej firmy jest ta felga ? Nie widzę na feldze nigdzie informacji o modelu. To jakiś chinol ? 

IMG_20201022_194758.jpg

Rondell 8J ET35 5x112

Edytowane przez Langista

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 1490 zł - Alufelgi r18 sline 5x112 8jet35 Nowy Lakier 15. (9862933858)...

Co to za felga i czy dobra do a4 b6 1.8t bex quattro?

Opublikowano
17 godzin temu, Wicia1988 napisał:
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 1490 zł - Alufelgi r18 sline 5x112 8jet35 Nowy Lakier 15. (9862933858)...

Co to za felga i czy dobra do a4 b6 1.8t bex quattro?

Bedzie pasować. . Wzór sline .