rafand76 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam, jak w temacie. W zasadzie to się rozpadł i go wyjąłem. Czy możena jakoś przełożyć sam suwak z innej kratki? Czy trzeba całą kratkę wymienić? Pozdrawiam
kkam Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 najtaniej i najszybciej będzie wymienić całą kratke
nitroo Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Ale odpowiadając na Twoje pytanie można przełożyć samo pokrętło.
kkam Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Oczywiście, że można przełożyć pokrętło, tylko skąd wziąć samo pokrętło A do wymiany pokrętła i tak trzeba demontować kratke
nitroo Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Owszem, ale wystarczy kupić po prostu taką kratkę na sztuki. Jeśli kolega ma podświetlane obecnie, a kupi niepodświetlane, to tak, czy siak, musi z dwóch zrobić jedną tylko faktycznie Twój sposób jest szybszy
julo23 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 A same pokrętło kratki można kupić w ASO ? Jesli tak to może znacie numer żeby kupić sobie w sklepie internetowym ASO Gajos.
nitroo Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Wątpię. Na 99% tylko cała kratka.
BORIQUA Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 kratki podświetlane kupisz po 10 zł na allegro, stan idealny - poproś sprzedającego o foto tego co ci ma wysłać. teraz jest znowu akcja z kuponami na allegro w aplikacji mobilnej i jest zwrot 20 zł przy zakupach za min 50 zł więc całość wyjdzie po taniości
pakotomasz Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Mi jak sie rozpadł suwak to kupiłem kratkę w b. dobrym stanie na allegro i po protu przełożyłem
Rekomendowane odpowiedzi