Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 ASB Quattro s-line/gwint/19,9,5J/Power by Lab Performance 280KM/580NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro jeżdżą ludzie na tym zestawie to znaczy że wchodzi, ja akurat też mam 8.5j z przodu ale nie zamierzam zmieniać hebli więc musiałem iść w taką opcję, po zmianie hebli mierz 9.5j na przód.

Opublikowano
  • Autor

jeszce zobacze , jak bede miał wszystko na stole to podmienie i jeszcze przymierze

Edytowane przez tomekhxc

Opublikowano

no i teraz dylemat..... założyłem 9,5 na przód i 10mm dystans bo obcierala felga o zacisk wyglada to tak

tg6ogbak.jpg

2hqdu5pz.jpg

8gs6vzzk.jpg

jak dla mnie za dużo wystaja , na tył potrzeba z 5 mm dystansu to zacisku albo nawet i wcale jak zmienie na 300 i nie wiem co robic

Cycu, przecież pakujesz gwint, auto pójdzie w dół, zrobi się negatyw i wejdzie...

Tu masz 9,5J z ET30

tI3AMNU.jpg

Opublikowano
  • Autor

no dobra wierze na słowo ;) wyzbieram graty przez zime na wiosne składam pascia do qpy i ma byc..

tak z nowinek to dzisiaj odpaliłem ledy z c6 w lusterkach, wpiete pod clh , nawet fajnie to świeci :naughty:

Opublikowano

Dokładnie auto pójdzie w dół to i koło się schowie troche :D aa daj znać może być na pw ile wyszły Cie heble 345 na przód, czy jeszcze nie masz wszystkiego? ;)

Edytowane przez dawid7737

Opublikowano
  • Autor

ogólnie to zestaw 345/300 mam na b6 i myśle do niej wrzucić zestaw z 3.0 tam bedzie wystarczający a tu z s4 i przy okazji zregenerować i pomalowac w jakiś kolor , ale jak pamietam ponad tysiak za przód

Opublikowano

Skoro masz taki zestaw na B6 hebli to Panie rób na niej przymiarki :D

Opublikowano
  • Autor

jutro moze przymierze na b6 tam akurat mam lekką glebe i sie zobaczy jak siedzi

przymierzyłem na b6 z zaciskami s4 i tu juz jest lepiej , od góry patrząc jest praktycznie na równo z błotnikiem , nie obyło sie oczywiscie bez dystansu załozylem 10mm bo taki miałem i było jeszcze przy nim jeszcze troche miejsca do zacisku , mysle że dystans ok 5 mm załatwi sprawe i bedzie elegancko

Opublikowano

jutro moze przymierze na b6 tam akurat mam lekką glebe i sie zobaczy jak siedzi

przymierzyłem na b6 z zaciskami s4 i tu juz jest lepiej , od góry patrząc jest praktycznie na równo z błotnikiem , nie obyło sie oczywiscie bez dystansu załozylem 10mm bo taki miałem i było jeszcze przy nim jeszcze troche miejsca do zacisku , mysle że dystans ok 5 mm załatwi sprawe i bedzie elegancko

A czy dystans 5mm będzie miał rant centrujący ?

Opublikowano
  • Autor

takie raczej nie , chociaz nie wiem u nas jest firma która sie specjalizyje w dystansach, dobierają każdą grubość nawet podtoczą na miejscu jesli klient sobie rzyczy inną grubość także myśle że cos dobiore

Opublikowano

Jak fela ma otwór większy niż 57,1 to jesteś w mega komfortowej sytuacji bo dorabiasz dystans z centrowaniem pod felgę. ; )

Opublikowano

Świetne auto no i ten silnik... :kox:

Fajne koło sobie sprawiłeś :wink: Powodzenia :)

Opublikowano
  • Autor

kto chętny na ori bbs 18 /8J z oponami 2013 :naughty: będą na sell

cqtwsi78.jpg

Opublikowano

Ty ja myślałem ze a6 sie kulasz hmmmm musiałem cos przespać

Widze kolejny dobry projekt w Twoich rękach elegansio :kox:

Opublikowano
  • Autor

a6, raczej b6,b7 :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem Cię ostatnio na rondach przed RZ, myślałem że skrętu szyi dostanę i będę chodził w kołnierzu. Kocur okropny :)

Opublikowano
  • Autor

Widziałem Cię ostatnio na rondach przed RZ, myślałem że skrętu szyi dostanę i będę chodził w kołnierzu. Kocur okropny :)

jaki kocur jak wszystko seria póki co :grin: kojarze bo też mi czarne b7 migneło przed oczami :wink:

Opublikowano

Nie bądź taki skromny, na prawdę autko może sie podobać :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

emblemacik w przedni gril :wink:

itidv3bd.jpg

Opublikowano

emblemacik w przedni gril :wink:

itidv3bd.jpg

:hi:

Kiedyś nad nim myslałem:) ale obawiam się ze bedzie lipa ze strony optycznej. ;)