Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przewody pod przednimi siedzeniam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może jest to po prostu instalacja do czegoś co mogłoby tam być ale nie ma i nigdy nie było(np. grzane tyłki).

Wielu producentów aut zakłada pełną instalację elekt.,ale wcale nie musi ona być wykorzystana??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Swego czasu też miałem podobny problem. W czasie sprzątania zauważyłem kable pod siedzeniem i nie wiedziałem do czego służą. Na forum znalazłem informację - ale nie pamiętam w którym miejscu - jakie kolory kostek do jakich odbiorników prowadzą przewody. I okazało się, że mam jaśki w oparciach, o których wcześniej nie wiedziałem bo nie było żadnych oznaczeń na szwach oparć. Moje przypuszczenia potwierdził facio, który szył mi pokrowce na siedzenia. Dodam jeszcze, że w kodach wyposażenia nie też nie znalazłem potwierdzenia, że mam poduszki boczne.

Pozdrawiam

Opublikowano

Poduszka powietrzna w fotelach jest widoczna poprzez małe skórzane motylki z napisem AIRBAG. Jeżeli ich nie ma i nie ma odpowiedniego kodu, to nie będzie poduszek. Ostatecznie wątpliwości możesz rozwiać VAGiem.

Opublikowano

A moze poprostu ten fotel z innego B5 jest :cool1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

100 procent air bag

Opublikowano

100 procent air bag

jednak twoje 100% to nie takie pewne bo airbag to kostka zółto-fioletowa....

Opublikowano

Hej :audi: :a4fan:Audi maniacy :) a ktoś myślał nad zasilaniem zmieniarki płyt CD ?? pozdrawiam .

:mysli::blink:
Opublikowano

K...uźwa, przestańcie walić bezsensowne posty :kwasny: Jeżeli pod siedzeniami doprowadzone są przewody to albo el. stołki, airbag, podgrzewanie, albo wszystko naraz. Jeżeli nie ma tego i tego to widocznie coś było kombinowane z fotelami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a moze była tam kiedys zmeniarka cd i zostało okablowanie

Opublikowano

sprawdź czy z boku fotela w górnej części oparcia od strony słupka jest coś prostokątnego i twardego jeżeli jest to 101% są poduchy w fotelach i koniec fantazji o automatycznie podgrzewanych fotelach itp. a napinacze są w słupkach, co do zmieniarek to były montowane w bagażniku razem ze wzmacniaczem i tak pisze kniga a pod siedzeniem to może zmieścił by się discman :>

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Wiem ze post jest dość stary ale zastanawia mnie jedna rzecz:

- zielona kostka 4 przewody - podgrzewane fotele OK

- żółta kostka 2 przewody - poduchy OK

- czerwona kostka 1 przewód - do czego to jest? (parę postów wcześniej ktoś pisał ze to od czujnika czy pasy są zapięte, prawdo podobnie można to sprawdzić VAGiem ale jak i jak to aktywować?)

Dzięki