kaziu1122 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 A ja jestem ciekaw czy już ktoś wymodził przedni duży dekor, tak żeby świeciło jak w drzwiach? Ja przekładałem swoją taśmę już kilka razy i nie mogę uzyskać efektu zbliżonego do drzwi Ma ktoś może zdjęcie jak u was to świeci albo jak rozłożoną macie taśmę pod dekorem? Ja naklejałem pasek Ledowy na sam dekor za pomocą kleju na gorąco, wyszło bardzo podobnie jak na drzwiach czyli swieci lepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 fotki proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 No pokaż jakieś foto. U mnie przedni dekor świeci z góry i z dołu i myśle jak to zrobić. taśma też nie trzyma ale widze że będzie trzeba na gorący klej zrobić jak u Kolegi wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapidem Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Fotki z montażu będą jak zrobie kilka poprawek. Na razie wygląda tak (na chwilę obecna tylko takie fotki mam robione kalkulatorem ) na zdjęciach to dziwnie wyszło, ale w rzeczywistości świeci na tym samym poziomie co ten na drzwiachten mały dekor ściąłem trochę nożykiemnatomiast przykleiłem tak jak w pierwszym pościetak jak pisałem wyżej pasek led przy długim dekorze przykleiłem klejem na gorąco bezpośrednio na nim, ale muszę zrobić jeszcze parę poprawek, Pasek Ledowy najtańszy z allegro Edytowane 18 Marca 2015 przez lapidem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxmo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzisiaj znalazłem czas i zabawiłem się z taśmą LED u siebie. tak jak wcześniej chłopaki dałem pod dekor a nie na niego. a dokładnie oparłem go tak, żeby diody były skierowane do góry. koniec taśmy tak jak na 1 zdjęciu zawinąłem a wcześniej podszlifowałem dekor tak żeby i ona była delikatnie podświetlona. i ot to taki efekt. jutro drzwi od strony kierowcy zostało mi z 5 cm taśmy to zapodałem go w podsufitkę. podpiąłem pod diody ambiente. i można powiedzieć, że jest klawo co prawda zdjęcia nie pokazują tego jak w rzeczywistości ale jestem zadowolony z efektu przyciąłem później trochę taśmę nad klamką bo jednak dawało za bardzo i teraz jest lepiej. nie trzeba już innego podświetlenia Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez koxmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB6A4 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jest kosmos, niedługo muszę to wyczarować u siebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu1122 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Tez myślałem żeby zrobić tak z klamka. Mocno tam szlifowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxmo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 przeciągnąłem po całości. tzn od miejsca jak zaczyna się uchwyt na tapicerce i skończyłem przed końcem jakieś 5 cm. ale nie podobało mi się i tylko zawinąłem taśmę tak żeby świeciły góra 2 diody na klamkę i jest skromniej i lepiej to wygląda bo wcześniej to jebitnie po oczach trzaskało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/35917e0726db9ca6.html u mnie wyglada to tak ja przykleilem na drzwi i wydaje mi sie ze swieci rowno Dziekuje kaju za zarabisty pomysl Edytowane 11 Maja 2015 przez moglaj80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 za nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Petarda to podświetlanie!Must have po założeniu elektryki na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiaksdz Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 kurde ja zrobiłem dokładnie tak jak w opisie i za chiny mi nie moze wyjsc, tak jakby za bardzo przylegały dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej07 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Mam to samo , zostaje podcięcie dekoru i powinno być ok Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 chlopaki a gdzie przykleliliscie tasme led ja mam przyklejone na drzwi i jest git, tylko dekor gdzie jest schowek podkleilem od spodu tasma czarna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiaksdz Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 zaraz sprobuje na drzwi i zobacze jak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 zobacz wyzej dodalem zdiecie moze nie najlepszej jakosci(telefon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiaksdz Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 tez tak zrobilem przed chwila i jest bardzo ale to bardzo lekka poswiata tak jakbym mial baardzo szczelnie przyczepione dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 naklej tasme jak najwyzej mozesz u mni jest ok wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jakie masz dekory? Na 1NK ja i jeszcze ktos mial tak samo czyli bardzo dopasowane dekory ktore nie przepuszczaja swiatla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiaksdz Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) biggman ja mam bialy carbon ktory jest baardzo dopasowany, ale znalazlem sposób zobaczymy w nocy jak świeci bo w dzien juz widać. Nakleiłem na drzwi tak że dekory są wolne i w razie potrzeby mozna zdemontować, a nakleiłem nie tak jak kolega koxmo ale podobnie. Na ściande boczka, ale wyżej i tak jakby świeciło w dekor a nie do góry i najlepiej nakleić u samej góry zaraz jak się załamuje ten okapnik nad dekorem i potem sobie śrubokrętem obniżyć jak juz zamontujemy dekor chociaż zobacze efekt w nocy moglaj80 dokladnie tak samo jak Ty bo dopiero teraz zobaczylem, ze dales link i go kliknąłem, a myslalem ze mowisz ze tak samo jak ma koxmo Edytowane 23 Maja 2015 przez rosiaksdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi