artur28 Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Witam. Zrobiły już się chłodne poranki i zacząłem używać ogrzewania i to zonk. gdy włączam ogrzewanie na full leci mi lekko ciepłe powietrze. Silnik rozgrzewa się normalnie do 90 stopni i trzyma tą temperature. Poziom płynu chłodzenia dobry węże od chłodnicy gorące natomist te co wchodzą do kabiny już nie? W czym może być problem?? Popsuł mi się komp i nie moge podłączyć vaga.
meggi Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Czyżby nikt nie wiedział ? Miałem podobny problem w audi 80 B3 , ale go nie usunąłem, sprzedałem auto LATEM. U mnie diagnoza brzmiała "wymiana nagrzewnicy".
celnik22 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 najpierw płukanie - wymiana to ostateczność. a kolego musisz podpiąc pod vaga, bo jest za duzo przyczyn nie grzania.
celnik22 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 TAK TAK. PŁUKANIE. a najlepiej kilka razy.jeżeli ci to nie pomoże to dopiero myśl o wymianie.
Rekomendowane odpowiedzi