Reniu Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Foteliki miodzio, wziąłeś z tylnią kanapą? Yep była gratis Nie pokazuj tych stalaków Stal jest dobra nie trawię kołpaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Stal jest dobra nie trawię kołpaków też nie trawię kołpaków Ale stal nie jest dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 tylko ona miała inną tapicere, co nie? :gwizdanie:, miałem je brać tylko ta kanapa nie pasiła , ale wyglądają elegancko, i jak po przesiadce na kubełki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 też nie trawię kołpaków Ale stal nie jest dobra No co zrobić? W zimę nie muszę wyglądać tylko ona miała inną tapicere, co nie? :gwizdanie:, miałem je brać tylko ta kanapa nie pasiła , ale wyglądają elegancko, i jak po przesiadce na kubełki?Dziwnie, jakby twardsze no i cały czas czuję że boczki mnie trzymają myslę że jedna dłuższa trasa i nie będę się przyznawał, że kiedykolwiek miałem płaskie taborety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 też nie trawię kołpaków Ale stal nie jest dobra No co zrobić? W zimę nie muszę wyglądać tylko ona miała inną tapicere, co nie? :gwizdanie:, miałem je brać tylko ta kanapa nie pasiła , ale wyglądają elegancko, i jak po przesiadce na kubełki?Dziwnie, jakby twardsze no i cały czas czuję że boczki mnie trzymają myslę że jedna dłuższa trasa i nie będę się przyznawał, że kiedykolwiek miałem płaskie taborety no napewno, kubełki sa następne na mojej liście modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 też nie trawię kołpaków Ale stal nie jest dobra No co zrobić? W zimę nie muszę wyglądać tylko ona miała inną tapicere, co nie? :gwizdanie:, miałem je brać tylko ta kanapa nie pasiła , ale wyglądają elegancko, i jak po przesiadce na kubełki?Dziwnie, jakby twardsze no i cały czas czuję że boczki mnie trzymają myslę że jedna dłuższa trasa i nie będę się przyznawał, że kiedykolwiek miałem płaskie taborety Taboret albo naleśniki Chyba mnie przekonałeś, żeby na wiosnę zacząć szukać kubełków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Proste co kubełki to kubełki też kiedys dawno temu miałem takie nalesniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja to sobie nie wyobrażam wnętrza B5 z innymi fotelami niż kubełki Jak wsiadam do wnętrza z normalnymi "naleśnikami" to aż mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Reniu , elegancko wyszło Teraz na spocie, mam nadzieje ze bedziesz i sie pochwalisz :>[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 22:24_________________________________________________ Ja to sobie nie wyobrażam wnętrza B5 z innymi fotelami niż kubełki Jak wsiadam do wnętrza z normalnymi "naleśnikami" to aż mi oj juz nie przesadzaj :gwizdanie: lepsze takie fotele niz wiadro , czy tam skrzynka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Oczywiście niestety ten weekend miałem zayehany na maksa, nawet nie udało się znaleźć czasu by stołki zamontować a wewnętrznie mnie roznosiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 oj juz nie przesadzaj :gwizdanie: lepsze takie fotele niz wiadro , czy tam skrzynka :> wiem wiem fotel ma być wygodny a nie wyglądać Ale w przypadku auta musi też wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Reniu , elegancko wyszło Teraz na spocie, mam nadzieje ze bedziesz i sie pochwalisz :>[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 22:24_________________________________________________ Ja to sobie nie wyobrażam wnętrza B5 z innymi fotelami niż kubełki Jak wsiadam do wnętrza z normalnymi "naleśnikami" to aż mi oj juz nie przesadzaj :gwizdanie: lepsze takie fotele niz wiadro , czy tam skrzynka :> ja też mam zwykłe, ale już na nie patrzeć nie mogę , a pozatym nawet kajoj miał w swojej naleśniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Reniu ponosiles moje kubly i widzis jak to sie skonczylo..... musialy wyladowac i u Ciebie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Reniu ponosiles moje kubly i widzis jak to sie skonczylo..... musialy wyladowac i u Ciebie.. Niech mi ktoś da ponosić jakieś BIG TURBO :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 masz podgrzewane te kubły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ale szmaty nie trza grzać... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 czasem trzeba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Hmm... nie to było priorytetem, fajnie że udało się znaleźć stołki w tym samym wzorze co miałem. Oczywiście marzyła mi się czarna, grzana skórka w kuble ale... [ciach] jestem zayebiście zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 No Reniu, gratuluję muszę w końcu coś ze swoim szmaciakowym kubłem zrobić, dolny profil już kompletnie przetarty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Oczywiście marzyła mi się czarna, grzana skórka w kuble ale... [ciach] jestem zayebiście zadowolony Ja tysz choc wcale jeszcze ich nie mam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi