bokujin Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam, nie wiem czy w dobrej kategori piszę jak nie to proszę mnie poprawić, mam problem otóż gdy odpalam zapłon w aucie to na 2-3 sekundy zapalają siękontrolki: kontrola trakcji, abs i czerwony wykrzyknik, po czym znikają i więcej się nie zapalają, jak auto jest rozgrzane( w sensie że jeździłem już, zgasiłem na chwilę silnik i ponownie po jakimś nie dużym czasię odpalam sytuacja nie powtarza się natomiast przy pierwszym odpaleniu po dłuższym czasie zapalają się), nadmieniam jeszczę że po zgaśnięciu kontrolek na włączonym silniku nic sięjużdodatkowo nie zapala, w czym może być problem??
Gregorski3 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Mi do głowy przychodzi słaby akumulator.
lukaszooo Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 A mi do głowy przychodzi że przez 3 lata użytkowania B5 u mnie było tak zawsze
bokujin Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Opublikowano 28 Listopada 2014 Możliwe że to akumulator, wczoraj musiałem z kabla odpalać i do tej pory bez problemu się uruchamia, choć kontrolki sięzapalają, w poniedziałek kupię nowy akumulator i jeżeli coś sięzmieni dam znać
Arkadiush Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 kolego mi również wydaje mi się że to akumulator. Podmień może z kimś aku i sprawdź
bokujin Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 Akumulator wymieniony na nowy, po problemie, dziękuję i pozdrawiam, temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi