Stano Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jak mówiłem tak robie. Rozrząd się właśnie zmienia. Przy okazji wymiana drugiej poduszki silnika (prawa wymieniona miesiąc temu), Wymiana paska klinowego, rolek i napinacza. Zdecydowałem też o wymianie rozrządu pompy paliwowej. Planów co do auta dalej nie mam w sumie a raczej niewiem co robić. Mam dwóch zdecydowanych kupców, ale auto już fajnie ogarnięte i szkoda. Muszę przemyśleć.
Rabbi Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) grubsza robótka widzę Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Rabbi
Stano Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Dzisiaj zrzucony stary rozrząd. Łańcuchy wyciągnięte już były także decyzja o wymianie była słuszna. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Stano
instruktor83 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Oj jest z tym roboty i to nie mało widze:-)
Stano Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Oj jest z tym roboty i to nie mało widze:-) Stąd ta cena się robi :-/
pacos Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Po takiej operacji to aż się chyba chce jezdzić autem jak wszystko co potrzebne zostaje wymienone
IroN_87 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 A wtryski? Sprawdzasz od razu czy nie leją?
Stano Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Stano jak auto? poskładane już? No. Poskładane i jeździ. Turbo słabo wstaje. Dzisiaj wymieniony sterownik i skalibrowany z turbiną. Nadal nie wstaje tak jak trzeba i już przyczyna znana. Niestety wtryski, a dokładnie 1,2,3. Być może tylko 1 a 2 i 3 pokazują źle przez ten pierwszy. Zaprowadzę auto do mechaniora bo mówi, że założy mi wszystkie te poprawione po 2010 roku. Wczoraj wywaliliśmy też kata i urzeźbiliśmy downpipe
marcinch001 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Daj koło turbo osłonę termiczną bo Ci się zajara coś .
Stano Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Daj koło turbo osłonę termiczną bo Ci się zajara coś . Ale są osłony te co w oryginale.
Rabbi Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Stano,ale jak to....turbo dobrze wstawało a teraz po tych naprawach nie wstaje? Czy turbo inne wrzuciłeś?
Stano Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Stano,ale jak to....turbo dobrze wstawało a teraz po tych naprawach nie wstaje? Czy turbo inne wrzuciłeś? Nigdy do 2tys dobrze nie jechał.
Rabbi Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 rozumiem. myślałem że coś nie halo w trakcie roboty
marcinch001 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Na tych fotkach wydaje się jak by tej osłony termicznej trochę brakowało ale moze takie zdjęcie .
Stano Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Na tych fotkach wydaje się jak by tej osłony termicznej trochę brakowało ale moze takie zdjęcie . Tak było
marcinch001 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Myślałem ze ta osłona na turbo też powinna zachodzić widocznie nie .Teraz jak wywaliłeś kata będzie miała o wiele lżej
tomekhxc Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Myślałem ze ta osłona na turbo też powinna zachodzić widocznie nie .Teraz jak wywaliłeś kata będzie miała o wiele lżej tu nie ma tak jak np przy 1.8t ze po garowaniu turbina świeci także spokojnie nic sie nie zjara
peter22 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 a jakie masz turbo , kkk czy garet, jeśli KKK to ma słabszy dół . Turbiny w same w sobie sa pancerne , padają tylko ich sterowania może u ciebie też coś zaczyna szwankować w sterowaniu . A Q5 ojca odebrana od Zapały . Super podejście i profesjonalizm . dzięki za namiary . Teraz będę prowadził mamy Leona DSG bo poszarpuje . Obstawiają na dwumas ale lepiej niech oni robia bo jak się okaże że coś jeszcze wyjdzie w praniu, to będę spokojny że oni to robia /
Rekomendowane odpowiedzi